Iată de ce mulți bărbați nu au nicio dorință de a trăi cu femeia.

De ce mulți bărbați preferă singurătatea, decât relația de cuplu? Răspunsul este simplu – pentru că nu vor să trăiască mai rău decât acum!

Se presupune că bărbatul să nu trebuie fie singur! Acest lucru îi afectează negativ moralul, nivelul de încredere, stima de sine, motivația, socializarea! Totuși, după ce am discutat cu mai mulți bărbați, m-am convins că nu este chiar așa.

Viața fără relații are multe avantaje. Bărbații și-au dat seama că singurătatea nu este atât de înfricoșătoare precum se spune.

În primul rând, bărbații liberi trăiesc mai mult decât cei căsătoriți. Pentru că ei datorează mai puțin societății și femeilor! Bărbații necăsătoriți sunt mai mulțumiți de viața lor! Ei trăiesc după propriile reguli, nimeni nu pune presiune asupra lor și pierderile materiale sunt mai mici. Ei pur și simplu s-au eliberat de gândul că trebuie să corespundă criteriilor cuiva și nu sunt împovărați cu reproșuri și critici de care suferă cei căsătoriți!

Scopul principal al bărbatului – este de a fi un creator, un constructor al umanității. Alături de femeie, adesea se pierde această oportunitate, deoarece toată energia și puterea se cheltuie pentru satisfacerea nevoilor femeii. Dacă în trecut, bărbatul știa sigur că trebuie să-și hrănească familia și pentru asta era apreciat și respectat, astăzi totul s-a schimbat. Bărbații au în continuare multe responsabilități și unele opțiuni feminine sunt, de asemenea pe seama lor, dar deja fără conștientizarea anterioară a semnificației și valorii.

Femeile ar trebui să înțeleagă că nu sunt centrul universului, ci mâna dreaptă a bărbatului, ajutorul lui, muza care îl inspiră și îl motivează. Dar, din păcate, printre fetele moderne, bărbații nu pot găsi femeia care și-ar asuma rolul de protectoare a căminului familial.

Puține femei se gândesc la faptul că, fără sprijin, motivație și grijă din partea lor – bărbatului îi este extrem de dificil să îndeplinească toate sarcinile pe care societatea modernă le pune pe seama lui. Dacă femeia nu devine un sprijin pentru bărbat, atunci orice dorință de a trăi și a construi relații cu ea – se pierde automat.