Femeile care își doresc alături un bărbat puternic, trebuie să cunoască acest adevăr simplu.

Fiecare femeie vrea alături de ea un bărbat puternic, care să o protejeze, să o ajute, să găsească timp și forțe pentru ea.

Este bine dacă în familie există un astfel de bărbat. Tații, de obicei, au grijă astfel de fiicele lor – le oferă ajutor, sprijin, protecție, chiar dacă fata are peste patruzeci de ani. Pentru el, ea rămâne o prințesă. Nimic nu s-a schimbat.

Dar este mult mai dificil să construiești o relație cu un bărbat adult, înzestrat cu voință, caracter și forță.

Un astfel de bărbat este puternic, deoarece a fost educat strict – nu i s-a permis să-și arate emoțiile, ele s-au stins înainte să se nască. Drept urmare, bărbatul este capabil să simtă iubire, dar nu întotdeauna o poate exprima exact așa cum și-ar dori femeia.

Bărbatul puternic – în înțelegerea mea, este o persoană care ocupă o anumită poziție în societate. Nu neapărat bogat, dar câștigă bine. Nu este un mafiot, dar își asumă cu calm soluționarea problemelor. El iubește femeia, își apreciază familia și prietenii, are principii morale și știe clar că există lucruri pe care nu le va face niciodată, pentru niciun ban.

Recent am întâlnit o frază:

”Dacă nu-mi iau sabia – nu te pot proteja. Atât timp cât îmi țin sabia – nu te pot îmbrățișa.”

Aici se ascunde o mare înțelepciune – bărbatul puternic nu-ți va citi poezii sub fereastră și într-o relație cu el – va exista mai puțin romantism, mai mult realism.

Întotdeauna spun că dacă bărbatul se comportă PERFECT, ceva este în neregulă cu el. Escrocii sentimentali – aceștia cunosc cel mai bine oamenii, ei te cuceresc ușor și demonstrează un comportament ideal.

Bărbații adevărați fac greșeli, țipă, sunt geloși, fac o mulțime de lucruri iraționale. Dar ei niciodată nu vor jigni, trăda și umili femeia.

Femeia care dorește să fie cu un astfel de bărbat și să devină specială pentru el – trebuie să-i corespundă:

– Să fie puternică, dar feminină.

– Fermecătoare, dar nu vulgară.

– Bună, dar nu stupidă. 

Și, de asemenea – să poată ierta, îndura, aștepta, să-l poată accepta așa cum este. Nu este ușor, dar aceasta este adevărata putere feminină. Bărbații sunt atrași de astfel de femei, pe ele nu le vor trăda niciodată.

Iată ce trebuie să înveți – să fii specială, luminoasă, inteligentă, generoasă și … reală. Pentru că bărbații descoperă imediat ”manipulările ieftine”. Și nu le apreciază deloc.