7 tipuri de femei cu care bărbații nu-și doresc o relație.

Când bărbatul face cunoștință cu o fată, el întotdeauna o evaluează. Există câteva tipuri de femei care omoară imediat dorința de a dezvolta relația.

Iată ce femei resping bărbații:

1.Femeia ”prostuță” 

Niciun bărbat nu vrea să vadă alături de el o femeie superficială. Astfel de femei, de obicei, nu sunt interesate de nimic. Cu ele nu ai despre ce discuta.

 

Dacă relația ta cu bărbații nu funcționează tocmai din acest motiv, atunci găsește-ți un hobby, citește cărți. Învață să menții o conversație, chiar dacă nu cunoști foarte bine subiectul. De asemenea, este important să înveți să auzi și să asculți interlocutorul.

2. Femeia ”vorbăreață”

Există fete care vorbesc neîncetat. Ele consideră că este necesar să povestească despre detaliile vieții lor, vieții de familie a prietenei, boala mătușii etc. Din cauza acestor conversații, în mintea bărbatului apare „efectul radio”, când el aude discursul fetei în fundal, dar nu prinde esența.

3. Femeia isterică

Femeile sunt foarte emoționale. Și nu este nimic în neregulă că arătăm aceste emoții. Dar dacă emoționalitatea se transformă în isterie, atunci bărbatul va fi permanent într-o stare de tensiune. Reprezentanții s*xului puternic își doresc liniște alături de partenera lor.

Dacă ai dificultăți cu emoționalitatea, atunci găsește motivul pentru care apare această „creștere” negativă a emoțiilor. Dacă este necesar, contactează un specialist care te va ajuta.

4. Femeia obsesivă

Bărbații prin natura lor – sunt vânători. Ei vor să cucerească singuri femeia. Prin urmare, este mult mai bine să te comporți demn și un pic distanțat. Atunci vei fi semnificativă și dorită pentru el.

5. Femeia mercantilă

Orice bărbat vrea să fie iubit pentru ceea ce este, nu pentru portofelul, aspectul sau conexiunile sale. Dacă bărbatul simte că femeia îl iubește, atunci el va face totul pentru ea. Iar dacă își dă seama că ea caută doar beneficii – își va lua adio de la ea fără regrete.

6. ”Bărbatul în fustă”

Lumea modernă cere femeilor să fie hotărâte, dure și încrezătoare. Și acum lor le lipsește feminitatea, blândețea, slăbiciunea și tandrețea. Dar asta este exact ceea ce atrage bărbații. Ei vor să fie sprijin și protecție pentru jumătatea lor. Iar dacă femeia „poate face totul singură”, în timp, bărbatul se plictisește.

Dacă ești obișnuită să ții totul sub control, nu te poți relaxa, consideri că ai întotdeauna dreptate, opinia ta este decisivă – atunci aparții acestui tip. Cultivă-ți feminitatea. Devină mai blândă, mai slabă. Oferă-i controlul bărbatului și învață să te relaxezi.

7. Femeia vulgară

Bărbații adoră femeile sigure și emancipate. Dar vulgaritatea și emanciparea sunt concepte diferite. Niciun bărbat nu vrea alături de el o femeie ușor disponibilă și cu o reputație proastă. Astfel de femei sunt potrivite pentru relații scurte, nu și pentru o relație serioasă.

Dacă nu dorești să ai o astfel de reputație, atunci urmărește-ți comportamentul. Nu-ți permite prea multe lucruri la primele întâlniri, nu glumi în mod vulgar și alege-ți hainele potrivite.

Femeile sunt unice și speciale. Fiecare dintre noi are o personalitate aparte pe care bărbații o admiră. Dar, în ciuda unicității noastre, există calități care resping bărbații. Amintește-ți: atragem ceea ce suntem. Dacă dorești un bărbat curajos, puternic, responsabil, de succes și inteligent – trebuie să-i corespunzi. Lucrează asupra ta și iubește-te!