Bărbatul a încetat să-ți scrie? 5 lucruri pe care nu trebuie să faci în acest caz.

Bărbatul a încetat să-ți scrie? Iată 5 lucruri pe care nu trebuie să faci în acest caz.

1. Nu-l inunda cu mesaje

Atunci când bărbatul încetează să scrie și să sune, acesta este unul dintre semnele că și-a pierdut interesul pentru tine. Cu siguranță ai dreptul să știi care este problema. Dar poți întreba despre asta scriindu-i sau apelându-l o singură dată.

Dacă bărbatul nu-ți răspunde la mesaj și nu te sună înapoi după ce a văzut apelul ratat, înseamnă că nu vrea să-ți explice nimic. Încercările ulterioare de „a ajunge la inima lui” nu au sens. Vei arăta ridicol, trimițând întrebările nicăieri.

Ignoră-l, la fel cum te ignoră el. Uneori acest truc funcționează mai eficient.

2. Nu-i scrie un mesaj de rămas bun

„Am înțeles, nu te mai interesează”, „Ce nenorocit ești”, ”Mi-a făcut plăcere să comunicăm. Toate cele mai bune.” și alte fraze vor suna ciudat, chiar dacă le compui foarte frumos.

Bărbatul nu a considerat necesar să-și ia rămas bun de la tine. Atunci de ce tu îți iei rămas bun de la el?

3. Nu te concentra doar pe asta

Este neplăcut când omul pune punct fără explicații, fără să-și ia adio. Dar manierele proaste și lașitatea – sunt problema lui, nu a ta. Nu merită să cauți în mesajele tale cuvintele care ar fi putut să-l ofenseze. Nu te învinovăți în zadar și nu-ți submina încrederea. Mai bine bucură-te că un astfel bărbat a dispărut din viața ta, înainte ca totul să meargă prea departe.

4. Nu căuta răspunsuri la prietenii săi

Nu te umili. Nu există „spectacol” mai jalnic decât femeia care își caută iubitul pe la cunoscuți. O excepție este cazul când există motive pentru a presupune ceva rău: omul a fost internat la spital, nu s-a întors acasă seara etc.

5. Nu organiza o întâlnire „surpriză”

Probabil știi unde locuiește sau lucrează. Dar nu este nevoie să-l aștepți seara la intrare. Și este de două ori o prostie să te prefaci că ai ajuns acolo din greșeală. O astfel de întâlnire nu va duce la nimic bun, decât la scandal și dramă inutilă.

Dacă bărbatul nu s-a deranjat să te sune, atunci dialogul personal nu-i este deloc interesant.