„Femeia are nevoie de bărbat după 50-60 de ani?” Iată răspunsul meu la această întrebare din experiența personală.

Astăzi vreau să răspund la această întrebare:”Femeia are nevoie de bărbat după 50-60 de ani?” Voi vorbi doar din experiența mea personală. 

Dacă mi s-ar fi pus această întrebare acum 5 ani, aș fi răspuns: ”Desigur, dragi femei, cum să trăim fără bărbați? Cum să facem față bătrâneții? Cum ne vom crește nepoții? Cum va decurge viața, dacă nu vei avea un umăr de încredere alături?”

Da, am cântat această melodie când soțul meu stătea întins pe canapea. El îmi cerea să-i pregătesc cina și mă întreba: ”Ce mai fac copiii noștri?” Atunci credeam că aceasta este fericirea, destinul meu. Soțul pe canapea, viața este frumoasă. Se apropie bătrânețea, poți trăi în pace.

Însă atunci când soțul meu a decis să plece de pe această canapea la altă femeie și să le demonstreze tuturor că nu este moș, ci un bărbat tânăr … În acel moment, lucrurile mi-au devenit clare.

Mi-am dat seama că orice femeie modernă poate trăi fără bărbat.  Putem face totul pentru a avea o viață bună. Ne descurcăm în toate.

Probabil că ai nevoie de bărbat la 30 de ani. Și pentru sănătate, și pentru a naște un copil, și pentru a nu te plictisi. Dar, la 50-60 de ani, îți dorești liniște, nu pe cineva care să te enerveze și să-ți spună cum să trăiești.

La ai mei 60 de ani mă descurc perfect fără soț. Nu am nevoie de el. Mulțumesc, mă descurc singură. Iar dacă îmi doresc compania cuiva, există copiii și nepoții. Prin urmare, pot spune bazându-mă pe experiența personală – după 50-60 de ani, femeia nu are nevoie de bărbat. Nici emoțional, nici fizic. În viață te poți descurca de una singură, fără a-ți căuta probleme și nervi inutili.

Aceasta este părerea mea personală. Și o spun doar pentru că fostul meu soț mi-a distrus destul nervii. Acum pot trăi singură și mă simt atât de confortabil. Nu am nevoie de bărbat la 60 de ani.

Ce experiență ați avut? Spuneți-ne în comentarii.