Cum înțelegi că alături de tine este bărbatul potrivit: 5 semne clare

În cele din urmă, s-a întâmplat! Ai întâlnit bărbatul care pare să se potrivească imaginii idealului tău. Dar oare este chiar așa? Sau hormonii decid pentru tine. Să verificăm. Iată câteva semne că el este bărbatul potrivit.

1. Nu trebuie să dovedești nimic

Alături de el, poți fi tu însăți. Nu te străduiești în fiecare zi să faci mai mult decât ești capabilă pentru a-i arăta că ești demnă de el. Nu trebuie să urci pe cel mai înalt munte și nici să gătești supa mai bine decât mama lui.

Alături de el, nu dovedești nimic, dar în același timp vrei să avansezi în ritmul tău, în direcția ta.

2. Uiți de foștii parteneri. 

Și dacă uneori îți amintești, atunci doar întrebându-te: „Cum am putut să mă întâlnesc cu el?”. Pentru că cel care este alături de tine s-a dovedit a fi atât de sensibil, grijuliu și generos, încât tot ce a fost înainte nici nu se poate compara cu el. Și simți asta chiar și după șase luni de relație.

3. Vrei un copil cu el

Nu pentru că „a venit timpul”, ci pentru că simți o iubire specială pentru acest bărbat. Ea este atât de mare încât te copleșește. Undeva la nivel subconștient, simți că această dragoste și tandrețe este suficientă și pentru copil.

4. Bărbatul se comportă decent

Bărbatul se comportă demn cu tine, și atunci când sunteți în doi și în prezența altor oameni. Poate ai observat că bărbatul se comportă diferit atunci când sunteți împreună și când vă întâlniți cu prietenii. De parcă ar fi doi oameni diferiți. În acest caz, merită să fii precaută.

5. Este mereu de partea ta. 

Aici, desigur, este vorba în special de mama lui. Nu toate mamele sunt la fel de binevoitoare. Deci, indiferent ce-ți spune mama, bărbatul ar trebui să te protejeze, dar nu să spună: „Așa e mama.” sau „Mama are întotdeauna dreptate”. Dacă într-adevăr crede acest lucru, atunci lăsă-l să rămână cu mama, de ce ar avea nevoie de o soție dacă încă este copil?

Și în sfârșit: ascultă-ți inima și corpul, ele nu te vor înșela.