7 motive pentru care bărbatul riscă să piardă nu numai respectul femeii, ci și femeia.

Femeia respectă bărbatul dacă el este puternic, cinstit, de încredere. Ea își pierde respectul – dacă acesta se transformă într-o persoană lipsită de apărare, egoistă, emoțională, în plus, ea pierde atracția s*xuală față de el.

Poți recâștiga respectul femeii dacă începi să o tratezi ca pe o doamnă, ca pe o prințesă. La începutul relației exact asta se întâmplă, iar apoi bărbatul își percepe iubita ca pe un obiect care nu va pleca nicăieri.

Înainte, femeile într-adevăr ”nu plecau nicăieri” și se țineau de soți. Acum, majoritatea doamnelor sunt capabile să se întrețină singure, ele nu au nevoie de bărbați, nu se agață de ei, nu tolerează, așa cum făceau acum 30-40 de ani. Femeile, din proprie inițiativă se despart de bărbați, imediat ce relația se înrăutățește și bărbatul nu vrea să se schimbe.

Pentru a menține o relație stabilă cu femeia modernă, bărbatul trebuie să lucreze neobosit asupra ei.

7 greșeli din cauza cărora bărbatul riscă să piardă nu numai respectul femeii, ci și femeia.

1) Incapacitatea de a fi lider

Femeia vrea ca bărbatul să fie lider, iar acest lucru nu presupune că ea îl va sluji. A fi lider – este capacitatea bărbatului de a-și asuma responsabilitatea, de a fi mai puternic din punct de vedere emoțional decât partenera sa atunci când vin vremuri dificile sau apare o situație dificilă. În acest fel femeia își permite să se relaxeze, să fie femeie, nu bărbat în fustă.

2) Suspiciunea

Preocuparea excesivă a soțului că soția îl înșală duce la faptul că ea încetează să-l respecte. Orice femeie are nevoie de un bărbat care să o iubească și să aibă încredere în ea.

3) Indecizia

Femeia respectă bărbatul care știe ce își dorește, care își stabilește obiective și își atinge scopul. Dacă ea vede că partenerul pierde timpul fără rost sau îi este teamă să acționeze – atunci pierde respectul pentru el.

Pentru a câștiga respectul femeii, bărbatul trebuie să aibă obiective, ambiții, să meargă pe calea succesului, să nu renunțe până nu își atinge țelul.

4) Plângerile 

Fiecare om poate ajunge într-o situație dificilă, își pierde locul de muncă, banii, apar conflictele cu rudele și prietenii. Este normal când bărbatul nu numai că vorbește despre problemele sale, dar și le rezolvă. Dacă se plânge, se comportă ca o victimă, nu caută soluții, femeia își pierde respectul pentru el. Ea vrea ca bărbatul să rămână puternic, indiferent de ce îi aduce soarta.

5) Criticile

Dacă bărbatul își critică mereu iubita, îi caută defecte, o jignește – îi pierde respectul. Și nu contează dacă o umilește acasă sau în public, direct sau pe la spate. Într-o astfel de situație, iubirea dispare foarte repede.

6) Servilitatea

Unii bărbați îi permit iubitei să facă orice cu ei, deoarece le este teamă să nu o piardă. La început, femeii s-ar putea să-i placă acest comportament și ea poate rămâne într-o relație lungă cu un astfel de bărbat, dar nu-l va respecta.

7) Indiferența în pat

De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când în relație totul este familiar și previzibil, iar domnul nu consideră necesar să manifeste atenție față de femeie. El este obișnuit cu ea, femeia însă vrea să rămână pentru el o prințesă pe viață.