5 reguli pe care nu le poți încălca atunci când interacționezi cu bărbatul.

Ești sociabilă și inteligentă? Acest lucru nu este suficient pentru a putea construi un dialog potrivit cu bărbatul și a-l impresiona. Și nici pe etichetă și ochi frumoși nu te poți baza.

Există câteva sfaturi pe care trebuie să le urmeze orice femeie, atunci când interacționează cu bărbatul.

1. Încurajează-l la emoții pozitive

Fiecare persoană are nevoie de emoții pozitive. Profită de acest lucru atunci când comunici cu bărbatul. Încurajează-l să aibă sentimente plăcute cu ajutorul întrebărilor sugestive. Nu uita că zâmbetul și râsul constant nu sunt cei mai buni aliați în acest moment. Dimpotrivă, chicotirile și zâmbetul constant îl pot face să creadă că ești prostuță.

În timpul conversației, pune-i întrebări despre momentele plăcute din viața sa, de exemplu, despre călătorii, bucatele preferate, sărbătorile și perioada preferată a anului. Aceste întrebări vor crea dispoziție pozitivă în timpul întâlnirii, iar tu vei fi asociată cu amintiri plăcute.

2. Lasă-l să se simtă un lider

Încearcă să-i dai lui întâietatea în discuții. Poți fi de acord cu el, dar apelează la argumente în favoarea opiniei tale. În niciun caz nu te certa! Ascultă-l cu atenție și menționează faptele din viața lui pe care le cunoști.

3. Fii feminină și simplă.

Lângă o astfel de femeie, aproape fiecare bărbat se va simți mai curajos și mai atrăgător. Nu-i oferi prea multe informații despre tine, dar nici nu ascunde prea multe. Femeia trebuie să încerce să vorbească simplu și clar. Astfel, bărbatul va dori să te vadă din nou și să te cunoască mai aproape.

4. Complimentează-l.

Dar înainte de a-i spune cuvinte plăcute însoțitorului tău, gândește-te la ele.  Bărbații simt imediat falsitatea. Lucrurile plăcute ar trebui să sune firesc și în momentul potrivit.

Cuvintele de sprijin pentru eforturile sale – pot fi complimente bune.

5. Nu-ți ascunde sentimentele

Această regulă se aplică cazurilor în care ai stabilit deja o relație strânsă cu bărbatul. Nu te închide și arată-ți delicat sentimentele. Nu numai conversațiile sunt importante, ci și surprizele. Creează momente plăcute pentru bărbat (o cină romantică, masaj, camping). În acest caz merită să ții cont de interesele comune.