Iată cum faci bărbatul să te respecte și să te trateze bine.

Am câteva prietene care îmi cer constant sfaturi despre cum să-și rezolve problemele cu bărbații, cum să-i facă să le respecte, să le trateze mai bine, să fie fideli și să țină cont de opiniile lor etc.

Nu voi spune că sunt expert în relațiile cu bărbații, dar am reușit să construiesc o relație cu soțul meu și, văzând cum mă tratează el, aceste femei se întreabă cum de sunt atât de norocoasă.

Nu voi intra în detalii despre viața personală a fiecăreia, dar întotdeauna îmi pun aceeași întrebare: ”Voi, cele, care vă umiliți în fața bărbaților, credeți că ei vă vor respecta?

Sau la locul de muncă, ți s-a cerut o dată să faci ceva ce nu este responsabilitatea ta. Dacă ai fost de acord, poți considera că acum este responsabilitatea ta.

Fereastra lui Overton – principiul este același. Pas cu pas, percepția față de ceea ce este inacceptabil și rușinos se reformează în normal și acceptabil.

Dragi femei, dacă v-ați umilit o dată, de două, de trei ori, acest lucru indică faptul că o astfel de atitudine față de voi este ceva normal! Dacă nu doriți o astfel de atitudine, stabiliți imediat limite.

Dacă tu însăți nu te respecți, de ce ar trebui bărbatul să facă asta?! Vezi că bărbatul întrece limitele – pune capăt unei astfel de relații. Dacă e bărbatul potrivit, atunci își va da seama, se va întoarce și te va respecta. Dacă nu, nu este bărbatul tău. Acesta este un adevăr simplu: nu-ți place – nu permite! Sau crezi că dacă îi ierți totul, el va aprecia asta, te va prețui și te va răsfăța? Nu!

Cunosc bărbați care umileau o femeie, dar suflau praful de pe alta. Pentru că cea din urmă a stabilit limitele corect.

Totul depinde de femeie, orice s-ar spune! Ea trebuie să inspire și să creeze.

Altceva e dacă femeia face aceste sacrificii în mod conștient. În acest caz, nu cere de la bărbat atitudinea dorită! Acceptă și poartă în tăcere toate greutățile sorții.