6 tipuri de bărbați cu care nu vei putea construi o relație sănătoasă.

Există 6 tipuri de bărbați pe care ar fi mai bine să-i eviți, deoarece nu vei putea construi o relație sănătoasă cu ei.

1. Agresorul

De regulă, totul începe nevinovat – o palmă peste față, o îmbrâncitură, o lovitură cu pumnul în masă…etc. Nu pare chiar atât de înfricoșător, dar acesta este doar începutul. Dacă vezi că bărbatul este agresiv față de alți oameni sau animale, să știi că mai devreme sau mai târziu totul se va revărsa asupra ta. Și nu te consola cu iluzia că acest lucru nu ți se va întâmpla. Te poți considera extrem de specială, dar nu este vorba despre tine. Dacă ai primit vreodată o palmă peste față fără să-l provoci intenționat, este mai bine să fugi și nici să nu te gândești să revii.

2. Bărbatul dependent

Mulți oameni cred că dependența este doar despre alcool. Nu pot să-ți spun ce este mai rău, un alcoolic sau un jucător care îți va pierde apartamentul la jocurile de noroc. Jucătorii, alcoolicii, toxicomanii și alții ca ei – nu sunt opțiunea ta, dacă dorești să construiești o relație matură. Am văzut cum unii bărbați, aparent buni, pierdeau la jocurile de noroc tot ce au agonisit și este înfricoșător. Desigur, este viața ta și tu alegi, dar nu uita de consecințe, mai ales dacă vei avea copii cu un astfel de bărbat.

3. Bărbatul leneș

Acest bărbat probabil că ar fi avut succes, dar nu în această viață. Desigur, ar deschide o afacere, ar scrie o carte și chiar ar primi o slujbă bună, dar astăzi este marți, însă el, de obicei, acționează joi după ploaie. Acest bărbat te hrănește în mod constant cu așteptări și ești mereu în starea că încă puțin și se va întâmpla minunea. Când, de fapt, primești 145 de motive pentru care el nu poate face acest lucru și 201 de motive pentru care toată lumea este vinovată, cu excepția lui.

4. Bărbatul narcisist

Bărbatul egoist care se gândește numai la sine. Scopul său este doar să impresioneze. Însă problema este că fără audiență, relația se destramă. Bărbatul își pierde interesul față de soție, copii, deoarece nu are pentru cine să joace spectacolul. Narcisistul are nevoie de audiență și tu pentru el ești un instrument pentru obținerea recunoașterii.

5. ”Băiețelul mamei”

Un astfel de bărbat a ajuns din mâinile mamei, bunicii sau surorii mai mari în mâinile tale. Și va trebui să-l slujești la nesfârșit, să iei decizii pentru el, să mergi la șeful lui și să te pui de acord cu el pentru ca ”băiețelul” să fie promovat. Pe lângă propriii copii, vei mai avea unul adult, pe care l-ai primit de la soacră. Acest lucru nu este nici bun, nici rău, este, din nou, despre consecințe. Dacă ești dispusă să rezolvi problemele în locul bărbatului, să-i strângi șosetele și să-ți asumi un credit ipotecar – foarte bine. Dar nu aștepta de la el acțiuni, responsabilitate pentru familie sau succes în carieră.

6. Bărbatul tiran

Nu contează motivul pentru care trebuie să te controleze sau să te umilească. Tiranul, de regulă, și el a fost traumatizat în copilărie, iar acum încearcă să se răzbune, strivind, literalmente, femeia. Vor exista interdicții interminabile – nu te vei putea întâlni cu prietenii, nu-ți vei putea cumpăra un ruj sau să mergi la muncă. Funcția sa principală este să te posede și să te înrobească, iar în astfel de relații nu există parteneriat, armonie și iubire.

Dacă ești la faza inițială a unei relații sau ești în căutare, aceste informații te vor ajuta să identifici bărbatul de la care trebuie să-ți adio imediat și să eviți greșelile grave în viitor. Îți doresc această conștientizare.