6 semne ale bărbatului care nu va putea face o femeie fericită

Fiecare femeie vrea să se simtă iubită și protejată atunci când este lângă bărbatul ei. Dar, dacă te uiți la realitate, nu este ușor să găsești bărbați ideali.

Prin urmare, merită să cunoști cele 6 semne ale bărbatului incapabil să-și facă femeia fericită.

1. Bărbatul nu manifestă inițiativă

Dacă bărbatul încă de la începutul relației nu manifestă nicio inițiativă, ai un motiv serios de a reflecta.

Acest lucru se manifestă în lucruri banale, când bărbatul nu vrea să facă nimic, iar femeia trebuie să se gândească la toate activitățile. Ulterior, el nu-și va schimba atitudinea, iar femeia va trebui să ia toate deciziile. După cum arată practica, pe această bază vor apărea constant scandaluri și neînțelegeri.

2. Este pesimist

Pesimismul – este o trăsătură negativă care te împiedică să-ți trăiești viața.  Majoritatea oamenilor sunt pesimiști, doar că se uită diferit la ceea ce se întâmplă.

Merită să fii prudentă numai dacă bărbatul este întotdeauna pesimist. Pesimismul este o trăsătură care se transmite în timp. Și construindu-ți viața alături de un pesimism, nu aștepta fericire sau momentele bune în viață.

3. Îi învinuiește pe alții pentru necazurile sale

După prima întâlnire, deja poți înțelege cum bărbatul își controlează viața. Există bărbați obișnuiți să pună responsabilitatea pe ceilalți. Îi vor învinui pe toți, nu și pe sine.

Bărbații adevărați nu vor căuta niciodată vinovați. Și chiar dacă alții sunt de vină pentru problemele lor, se vor critica pe sine pentru că au avut încredere. Unindu-ți destinul cu un astfel de bărbat, în câteva luni, el te va învinovăți pentru greșelile sale.

4. Este excesiv de emoțional

Există mai multe trăsături masculine la care trebuie să fie atentă:

– Impulsivitatea excesivă.

– Toanele.

– Supărarea

Aceste trăsături indică în mod direct că bărbatul este infantil. El va arăta egoism și agresivitate. Femeia pentru el va deveni a doua mamă, care trebuie să-l ajute și să-l sprijine. De asemenea, el va provoca certuri fără motiv și chiar te poate lovi. Doar o femeie cu putere de voință puternică și caracter persistent va putea supraviețui alături de el.

5. Nu duce lucrurile la bun sfârșit 

Există multe situații în care nu putem finisa treburile. Însă această trăsătură este extrem de negativă. Dacă bărbatul nu termină ceea ce a început, atunci este obișnuit să fugă de probleme și să pună responsabilitatea pe alții.

6. Se comportă nepoliticos cu prietenii

Femeile inteligente știu că bărbatul trebuie urmărit în cercul său de prieteni. Fiind aproape de femeie, fiecare bărbat încearcă să pară mai bun. De aceea merită să-l privești cum se comportă în viața reală, doar așa va fi posibil să-i faci portretul psihologic corect.