4 motive principale pentru care unii bărbați evită femeile plinuțe

Femeile plinuțe sunt conștiente de faptul că nu este deloc ușor să întâlnească pe cineva care le va putea aprecia cu adevărat frumusețea. Desigur, există multe exemple când astfel de femei sunt populare, iar bărbații le apreciază. Dar dacă, privești situația în ansamblu, imaginea este complet diferită.

Prin urmare, merită să cunoști cele 4 motive pentru care unii bărbați evită să construiască relații cu femeile plinuțe.

1. Ei țin cont de opinia societății

Chiar dacă bărbatului îi place femeia plinuță, el înțelege că în societate alegerea sa va fi condamnată. Teama de societate și opiniile impuse sunt motivele principale pentru care bărbații încearcă să păstreze distanța față de femeile plinuțe.

2. Ei nu doresc să-și reducă standardele.

Majoritatea bărbaților nu sunt pregătiți să simtă rușine. Pentru ei este mai ușor să nu iasă în evidență în societate, ceea ce le va permite să obțină rezultatul dorit.

Mulți bărbați nu vor să-și reducă standardele, pentru că societatea îi va critica. Și puțin probabil cineva le va înțelege dragostea și preferințele. Există multe standarde și norme de la care nu se pot abate.

3. Bărbatul simte dezgust

Mulți bărbați consideră că femeile supraponderale au o stimă de sine scăzută, că nu știu să se îngrijească și mereu se supraalimentează. De asemenea, ei au senzația că femeile supraponderale transpiră constant și au un miros neplăcut. Desigur, cele de mai sus sunt stereotipuri. Dar cum să-i explici asta unui bărbat?

Prin urmare, majoritatea bărbaților nici măcar nu încearcă să se apropie de fetele plinuțe, ei cred că acestea au o mulțime de defecte.

4. Bărbatul crede că femeia nu-și controlează pofta de mâncare.

Aproape întotdeauna bărbații cred că dacă femeia are probleme cu greutatea, atunci ea nu se poate controla. Și ce rost are să construiești o relație cu cineva care nici măcar nu-și poate monitoriza dieta?

În același timp, cum să-i dovedești bărbatului că excesul de greutate poate fi cauzat de hormoni? El are deja o opinie și este aproape imposibil să-l convingi pe acest subiect.