Sunt singură de 6 ani, iar acum am 38. Concluziile mele despre singurătate.

Nu am mai fost într-o relație de mult timp, de aceea am și uitat cum e să găsești din nou un partener, cum să ies la întâlniri și toate astea. Când eram mai tânără, nu era o problemă să-mi găsesc un iubit, pentru că în acele vremuri aveam o companie mare de prieteni și cumva puteam cunoaște un bărbat bun.

Iar acum, după atâta timp, toți au deja familii și comunicăm mai rar. Pe stradă nimeni nu se apropie pentru a face cunoștință, iar la serviciu sunt înconjurată doar de femei, nu avem niciun bărbat în echipă.

Probabil credeți că timp de 6 ani am stat complet singură fără a ieși la întâlniri. Ba nu, am fost curtată de bărbați, am ieșit și la întâlniri, dar am pierdut speranța, deoarece aproape toți bărbații nu sunt interesați de relații serioase, ei caută doar relații libere. Da, îi înțeleg, majoritatea dintre ei erau divorțați, iar după divorț, nimeni nu vrea o relație serioasă.

Așa au trecut 6 ani de singurătate. Cât despre mine, nu am pierdut timpul, am învățat atât de multe despre bărbați. Pentru că, de fapt, timpul nu trece niciodată în zadar, se dovedește că obțin experiență. Trebuie doar să am puțină răbdare și mai devreme sau mai târziu voi întâlni bărbatul potrivit.

Dacă credeți că îmi este rușine că sunt singură, să știți că nu. Acum arăt mult mai bine decât înainte și mult mai tânără decât prietenele și femeile de aceeași vârstă.

De aceea, vreau să-ți ofer un sfat: dacă ești și tu singură în această perioadă a vieții, nu dispera, îngrijește-te și nu pierde timpul în zadar. Mergi la sport, ai grijă de tine, îmbunătățește-ți sănătatea și fericirea ta neapărat va veni după tine!

Dacă ai experiență de viață în depășirea acestei situații, scrie-ne în comentarii despre asta.