5 tipuri de bărbați pe care ar fi mai bine să-i eviți.

Societatea se schimbă și valorile tradiționale încet, încet trec pe planul secund. Dar cel mai rău e altceva – apar tot mai mulți bărbați incapabili din punct de vedere psihologic să joace rolul „masculin” în relații.

Iată 5 tipuri de bărbați pe care ar fi mai bine să-i eviți:

1. Cel care nu te lasă niciodată singură

Desigur, este minunat să știi că ai mereu pe cineva alături, pe care te poți baza și cu care poți discuta ceva interesant. Dar este la fel de important să ai puțin spațiu personal. Bărbatul care nu te lasă niciodată singură, consideră că încercările tale de a te retrage sunt dovezi că ai încetat să-l iubești.

Acesta te poate tortura cu discuții epuizante și acte romantice bruște și nepotrivite. Sau are dorința obsesivă de a ști ce ți se întâmplă în fiecare minut. Este vorba și despre apeluri regulate, verificarea corespondenței și chiar supraveghere. Nu din gelozie – doar din dorința de a se asigura că totul este în regulă.

2. Cel care se închide excesiv în sine

Desigur, bărbații ar trebui să fie curajoși, duri și laconici, dar acest tip de bărbat depășește toate limitele. Este aproape imposibil să-l faci să comunice sincer, să afli ce crede cu adevărat.

Deci, merită să construiești o relație cu cineva pe care de fapt nu-l cunoști?

3. Bărbatul comod

Doar la prima vedere pare că bărbatul care nu-ți refuză nimic – este bun și confortabil. Dar nu vei afla niciodată ce crede cu adevărat și când i se termină brusc răbdarea. Sfârșitul va fi atât de furtunos și imprevizibil, încât nu vei fi bucuroasă. În plus, merită să intri într-o relație cu parteneri egali, iar bărbatul care ocupă inițial poziția de subordonat nu-și va putea juca rolul social în mod adecvat.

4. Bărbatul infantil

Poate fi distractiv și interesant cu el. Dar, pe lângă asta îi lipsește dorința de a fi responsabil, este incapabil să ia decizii, nu este apt de viață. Poți construi o familie cu un astfel de om, dar acest lucru înseamnă să duci totul pe umerii tăi. Gândește-te dacă ești pregătită pentru asta. Apropo, foarte des cu un astfel de bărbat vine și mama lui iubitoare.

5. “Băiatul rău”

Fetele iubesc „băieții răi” dintr-un motiv. Ei creează impresia că pot rezolva orice problemă. Cu acești bărbați este interesant, captivant, te simți în siguranță. Dar, în același timp, ei pot crea și mai eficient probleme. Vrei certuri, trădări, dramă, împăcări violente și repetări? Nu? Atunci încearcă să eviți ”băieții răi”.