5 ”defecte” feminine pe care bărbații le adoră, iar femeile se jenează de ele.

Femeile – sunt creaturi predispuse la auto-critică, în urma căreia găsesc o mulțime de motive pentru nesiguranță. Și în cele mai multe cazuri, aceste motive sunt nejustificate. În cele din urmă, acest sentiment interior de incertitudine duce la probleme externe, cum ar fi incapacitatea de a construi relații puternice și serioase cu bărbații.

Bărbații la rândul lor menționează că unele motive de jenă sunt absurde și că dimpotrivă, ei sunt încântați de „defectele” feminine.

Iată câteva dintre ele:

1. Formele voluptoase. 

Atunci când se uită la copertele revistelor, orice fată simte că nu este suficient de frumoasă, slabă, potrivită. Și apoi începe comparația în favoarea imaginii.
Acest lucru duce la faptul că unele doamne anulează întâlnirea, de teamă că nu vor satisface așteptările bărbatului.

De fapt, încă din epoca de piatră, bărbații erau atrași de femei plinuțe și niciun model nu va putea înlocui o femeie cu forme voluptoase, mai ales dacă partenerul a ales-o dintr-o mie.

2. Felul în care arată după trezire. 

Bărbații cred că aspectul femeii după trezire este cel mai drăguț care poate fi. Părul ciufulit, ochii adormiți și mișcările lente sunt mai atractive decât cel mai perfect machiaj.

Pentru bărbați nu este atât de important să te vadă aranjată 24/7. Ei doar au nevoie de o persoană dulce, care iese dimineața de sub axila lor.

3. Mirosul

Se referă la mirosul natural al corpului. Dacă nu ai făcut duș timp de o săptămână, iar mirosul se simte de la un kilometru – nu este normal. Astfel de situații, de fapt, nu ar trebui să apară.

Bărbații sunt foarte sensibili la mirosuri. Iar când vine vorba de femeia iubită, totul se intensifică. Ei adoră să-și scufunde nasul în părul aromat al femeii, dar pentru asta este suficient să respecți regulile de igienă.

Îți spun un secret: bărbații inconștient sunt înnebuniți de mirosul partenerei lor.

4. Aspectul în caz de boală.

Atunci când ești bolnavă nu prea îți dorești să ai grijă de tine și nici nu ai forțe pentru asta. În această situație, fetele stau departe de iubiții lor.

De fapt, bărbaților nu le pasă cât ești de atractivă în aceste momente. Ei doar vor să aibă grijă de partenera lor. De aceea, nu merită să percepi boala ca o izolare.

5. Rușinea de a mânca și a bea în prezența bărbatului.

Foarte des, femeile nu pot mânca deschis, pe motiv că bărbaților le provoacă dezgust acest proces. Motivele pot fi diferite. Uneori femeia crede că înghite prea zgomotos sau mestecă prea mult.

De fapt, bărbaților chiar le place să privească femeile care au un apetit bun. Toți suntem oameni și nu trebuie să-ți fie rușine. În acest caz, cea mai bună opțiune este să fii tu însăți.