În societatea modernă multe femei sunt seduse de aceste 4 ”virtuți” masculine.

În opinia mea, relațiile dintre bărbați și femei în societatea modernă sunt din ce în ce mai devalorizate și devin similare relațiilor comerciale.

De aceea, evaluarea mea despre „virtuțile” masculine va fi în ordine descrescătoare a interesului feminin.

1) „Aspectul bărbatului”.

Aspectul și frumusețea corpului – este primul lucru la care se uită fetele moderne. Dacă bărbatul nu este atractiv fizic și mai are și statura mică, burta mare și chelie, atunci îți garantez că nicio femeie nu va dori să-l cunoască!

Cu excepția cazului în care, va fi „sedusă” de următorul punct din lista mea de „virtuți” masculine.

2) „Lucrurile scumpe” și „grosimea portofelului”.

Dacă, de exemplu, bărbatul nu este foarte atrăgător, dar iese dintr-o mașină scumpă, cu haine de marcă și cu un ceas auriu pe mână, atunci ea poate trece cu vederea felul în care arată.

Totul depinde de modelul mașinii, de haine, accesorii și de prezența unei sume mari în conturile bancare. Ceea ce în viitor îi va permite (după cum consideră unele „vânătoare”) să trăiască fără griji și să călătorească în diferite țări.

3) „Poziția, locul de muncă”.

Doamnele mai vizionare nu cad în capcana învelișului exterior și grosimea portofelului, ci se uită la perspectiva bărbatului. Deoarece bărbatul încă nu are o poziție mare, și cererile sale nu sunt atât de mari.

Dar nu fiecare femeie este capabilă să facă din bărbat un om „mare” (din punct de vedere al carierei și al banilor). Să obții totul împreună cu bărbatul tău – iată comoara relațiilor adevărate.

4) „Inteligența, simțul umorului și lumea interioară”.

Există și femei cărora nu le pasă dacă bărbatul deține o funcție înaltă sau are un cont mare într-o bancă elvețiană. Desigur, acest lucru poate fi din mai multe motive:

– fie femeia are deja totul;

– fie ea nu aleargă după o viață de lux – este mulțumită cu o viață de familie liniștită, fără excese. Pentru ea contează mai mult lumea interioară și dezvoltarea bărbatului.

Întâlnesc în jurul meu multe cupluri „traumatizate” de viața și relațiile din trecut. Acești oameni pur și simplu găsesc un refugiu liniștit unul în celălalt, în care vor să se întoarcă iar și iar după o zi grea de muncă…