Câteva semne non-verbale care îți spun că bărbatul nu are intenții serioase.

Adesea femeile își fac griji pentru relația lor. Și ele pot fi înțelese, deoarece nimeni nu vrea să-și piardă timpul cu un bărbat care poate pleca în orice moment.

Desigur, poți să-l întrebi direct dacă are intenții serioase, dar multe fete nu îndrăznesc să facă acest lucru, cineva evită astfel de subiecte, iar cineva nu vrea să audă ca răspuns o minciună. Există însă câteva semne non-verbale care pot spune totul despre el. 

Iată câteva sfaturi pentru cele care doresc să se convingă de seriozitatea relației, dar nu vor să vorbească direct cu bărbatul despre asta:

– Atunci când partenerii sunt la începutul relației, dar încă nu locuiesc împreună, ei vin adesea în vizită unul la celălalt. La una dintre aceste vizite, fata ar trebui să lase niște obiecte în camera lui – o bandă elastică, o perie de păr, o brățară etc.

Dacă ai făcut asta, iar el a observat acest obiect și ți l-a întors imediat înapoi – cel mai probabil nu merită să aștepți ceva serios de la această persoană. Adevărul e că un obiect uitat este întotdeauna o ocazie să te întâlnești din nou cu persoana iubită. Dacă bărbatul nu caută motive pentru astfel de întâlniri spontane, puțin probabil vei putea construi o relație puternică cu el.

– Acordă atenție discursului și în mod specific modului în care vorbește despre planurile voastre comune. Dacă folosește „tu” și „eu” în loc de „noi”, acest lucru poate sugera că nu are planuri să construiască o familie cu tine.

– Atunci când bărbatul are intenții să-și creeze o familie, el în primul își prezintă aleasa părinților și rudelor. Refuzul bărbatului de a face acest lucru, ar trebui cel puțin să te alerteze.

Ce crezi despre asta? Scrie-ne opinia ta în comentarii!