Cu cât îți tratezi partenerul mai rece, cu atât mai mult te iubește. Iată de ce se întâmplă asta.

Probabil ți s-a întâmplat să te întâlnești cu cineva. Apoi te desparți de această persoană și, după ceva timp, omul brusc decide să se întoarcă la tine. De ce s-a întors exact când viața ta strălucea cu culori și mai strălucitoare, când nu-ți mai aminteai de el?

De ce se întâmplă acest lucru?

Dacă mă citești de mult timp, știi că scriu adesea despre circulația energiei în natură. Dacă mă citești pentru prima dată, îți voi explica.

Totul constă din materie, fie că este vorba despre un scaun, părul unui om sau omul în sine. Totul este materie. Materia – are proprietatea de a declanșa procesele de circulație a energiei în natură. Cum? Foarte simplu. Când te gândești la ceva, îți trimiți energia acolo, iar energia este motorul tuturor lucrurilor.

Cum funcționează asta în relații?

După despărțire, de regulă, unul dintre parteneri vrea să se reunească. Ei bine, dacă nu vrea, se gândește adesea la partener. Când femeia discută cu prietenele sale despre fostul iubit, trimite spre el un flux mare de energie. Și din moment ce totul este construit pe principiul circulației energiei, bărbatul la nivel subconștient simte și se alimentează cu asta. El însuși, fără a înțelege, se simte fericit și plin. De îndată ce femeia uită de bărbat, nu mai discută despre el cu prietenele sau se întâlnește cu altcineva, energia nu mai curge spre el, întrucât atenția ei este redirecționată către altceva.

Când bărbatul pierde această sursă de alimentare cu energie, el se simte epuizat, de parcă i-ar lipsi ceva. Ai rupt această legătură cu el și acum nu mai are de unde să ia energie. În acest moment, el începe să-și analizeze viața, ce este bine și ce este rău în ea. După ce a finalizat analiza, bărbatul decide să afle cum trăiește fosta iubită. Aflând că ea are o viață nouă, plină de bucurii fără el, își dă seama că EA îi lipsește. Și încercă să o întoarcă. Adesea în astfel de relații nu există iubire, doar sentimentul de confort. Deși întotdeauna există excepții și majoritatea cuplurilor apoi trăiesc fericite.

Sunt sigură că mulți dintre voi s-au confruntat cu astfel de situații în viață.

De asemenea se întâmplă că în cuplu un partener iubește, în timp ce al doilea pare să îți permită să-l iubești. Dar este suficient ca cel care iubea să devină rece și să se îndepărteze, și ei se schimbă cu locurile. Toate acestea funcționează pe principiul pendulului. Ceea ce respingem – este atras de noi.

Dacă în viața ta nu funcționează ceva, dar îți dorești foarte tare asta, merită:

– Să-ți muți atenția pe altceva.

Dacă partenerul tău a început să se comporte rece cu tine, devină și mai rece, mutându-ți atenția către altceva. Poate fi comunicarea cu un alt bărbat, cu prietenii, munca sau hobby-urile tale.

Principala lege a funcționării pendulului – este de a uita de situație și de a-ți focaliza atenția pe altceva.

În urma acestui lucru, vei vedea cum funcționează principiul pendulului și al energiei.