6 semne că bărbatul este îndrăgostit de tine, dar nu îndrăznește să-ți spună direct.

Bărbații sunt mai închiși prin natura lor, în special când vine vorba de sentimente. Ei s-ar putea să-ți sugereze despre trăirile lor sau dimpotrivă, vor încerca să le ascundă. Nu aștepta confirmarea verbală. Este suficient să urmărești comportamentul bărbatului.

Bărbatul te place dacă:

1. Încearcă în orice mod posibil să-ți ofere ajutor, ceea ce indică interesul său.

2. De fiecare dată când este în compania ta, starea lui de spirit se îmbunătățește. Dacă spune glume în prezența ta și are dispoziție bună, atunci nu-i ești indiferentă.

3. Lângă tine, devine mai sociabil. Chiar și cel mai tăcut bărbat începe a vorbi cu tine fără oprire, pe orice subiect. Acest lucru înseamnă că ai pus stăpânire pe gândurile lui. Este încântat să converseze cu tine, pentru că te place.

4. Bărbații preferă să urmărească femeile pe care le plac, mai ales pe furiș. Dacă observi că bărbatul se uită tot mai des la tine, probabil că este atras de tine.

5. Când bărbatul este pasionat de femeie, el încearcă să petreacă cât mai mult timp în preajma ei. Dacă nu i-ar păsa, ar găsi o mie de scuze să nu meargă acolo unde nu-i este interesant.

6. Bărbatul îndrăgostit va găsi o mulțime de motive pentru a petrece timpul împreună cu femeia pe care o place. Iar momentul despărțirii îl va amâna cât mai mult posibil.

Dacă în mediul tău a apărut un bărbat care glumește constant în prezența ta, vorbește mult despre sine, încearcă să te impresioneze și flirtează – acest comportament vorbește despre faptul că este îndrăgostit de tine, dar nu îndrăznește să-ți spună direct acest lucru.