7 obiceiuri feminine care-i aduc bărbatului plăcere.

Femeile înțelepte înțeleg că bărbatul care obține plăcere va depune și mai multe eforturi pentru familia sa, va avea grijă și va crea confort.

Nu este dificil să-i oferi bărbatului plăcere, dacă respecți 7 obiceiuri simple.

1. Spune-i ”Mulțumesc”

Bărbații deseori își sacrifică interesele de dragul familiei. De ce să nu-i spui „mulțumesc” pentru asta? Dacă a spălat vasele, ți-a cumpărat un cadou sau a renunțat la întâlnirea cu prietenii, este suficient să-i mulțumești.

Auzind cuvinte de recunoștință, orice bărbat se bucură. El observă că este apreciat și respectat și, prin urmare, va continua să se străduie mai mult pentru familia sa.

2. Îngrijește-te

Puține femei înțeleg că grija de sine este extrem de importantă. Bărbații adoră femeile frumoase și bine îngrijite.

Este suficient să-ți faci un machiaj ușor, să ai grijă de ten și să folosești un parfum bun. Bărbații apreciază când femeia de lângă ei are grijă de sine.

3. Ține cont de preferințele lui

Ține minte cel puțin câteva fapte despre el: ce alimente nu mănâncă, ce culoare nu-i place, cât timp are nevoie să doarmă și altele.

Astfel de lucruri mici pot provoca adevărate scandaluri într-o relație. Pentru a le evita, este suficient să-ți amintești regulile elementare. Bărbații apreciază întotdeauna această calitate.

4. Poartă cămașă și ciorapi.

Este dificil să porți această ținută o dată sau de două ori pe lună? Majoritatea bărbaților adoră această imagine. Ei iubesc cu ochii, așa că, din când în când, merită să-l bucuri și să-l provoci puțin. Atracția constantă vă poate ajuta să creeați o legătură puternică și îndelungată.

5. Poartă rochii de seară, chiar dacă nu ai un motiv pentru asta

În garderoba oricărei femei poți găsi rochii de seară, pe care le poartă foarte rar. De ce să nu le porți acasă ocazional?

Văzând femeia într-o rochie frumoasă, orice bărbat o va privi altfel. El va avea imediat o atracție în plus și va manifesta anumite semne de atenție.

6. Râzi și dansează fără motiv

Oare există bărbați care iubesc femeile negative? Majoritatea bărbaților sunt serioși, ei nu au suficient timp pentru glume. Dacă femeia știe să facă asta, în mod implicit devine ideală.

Bărbații adoră când au alături femei pozitive și active, care îi pot înveseli, pot inventa o sarcină interesantă sau a se răsfăța un pic.

7. Cumpără bunătăți

Majoritatea bărbaților adoră atunci când femeile cumpără ceva dulce sau știu să-i surprindă. Acest comportament te face întotdeauna să vrei să faci același lucru ac răspuns.