5 lucruri pe care nu merită să le faci de dragul bărbatului

Adesea, femeile încearcă să-și bucure bărbatul iubit și fac anumite sacrificii pentru el. În acest mod speră să consolideze relația. Dar din păcate, astfel de acțiuni pot fi distructive.

Deci, ce ar trebui să evite femeia într-o relație cu bărbatul?

1. Să fii ”mama” lui

Consideri că bărbatul trebuie să fie hrănit, îmbrăcat și să se simtă confortabil? O dorință bună, dar dacă îți pasă doar de acest lucru, atunci eforturile tale pot respinge partenerul. Chiar ți se pare că el nu este în stare să toarne singur supa în farfurie, să-și pună șosetele sau să se acopere cu o pătură?

Desigur, cu toții avem nevoie de grijă, dar nu excesivă. Oferă-i bărbatului șansa să se manifeste, lasă-l să-și arate calitățile în raport cu tine.

2. Să fii salvatorul lui

Uneori, femeia se poate comporta astfel dacă bărbatului i se întâmplă ceva. De exemplu, el nu poate repara mașina. Ea imediat caută printre prieteni pe cineva care îl va ajuta să repare defecțiunea. Sau o altă situație: bărbatul a rămas fără bani. Femeia imediat împrumută de la prieteni, amanetează aurul sau folosește un împrumut rapid. Viața i se pare plictisitoare, dacă nu-și susține bărbatul în acest fel. Dar el poate câștiga singur! Încet și sigur, bărbatul ”i se urcă din nou în cap”.

3. Să-ți asumi rolul de sclavă

Sau de servitoare. Nu te mira apoi de ce bărbatul economisește pe tine sau de ce nu ține cont de opinia ta. Atunci când femeia se transformă într-o servitoare, făcând totul pentru bărbat,  acest lucru o va afecta negativ. I se reduce stima de sine, îi apar numeroase complexe și îndoiala de sine.

4. Să te ”dizolvi” în el fără urmă

Alături de acest bărbat uiți că ești femeie. Nu-ți mai cumperi produse cosmetice, o rochie nouă sau orice altceva. Faci totul numai pentru bărbat. Este o greșeală pe care o fac multe femei. Mai ales cele care de abia încep o relație. Pentru iubire ea este pregătită de orice sacrificiu. Această situație nu face niciodată femeia fericită.

5. Să-i permiți să te poreclească. 

În niciun caz poreclele nu fac relația respectabilă. Dacă nu-ți spune niciodată pe nume, această atitudine te face să crezi că numele tău nu există pentru el.

Este necesar să lucrezi asupra relației cu bărbatul. Femeile au idei diferite în acest sens. Și ele nu întotdeauna sunt corecte și eficiente. De aceea urmărește relația cu bărbatul în practică, aplicând cele de mai sus.