5 adevăruri despre bărbați pe care le-am înțeles încă de la 20 de ani, dar multe femei nu le știu.

Iată câteva adevăruri simple despre bărbați pe care le-am descoperit încă de la 20 de ani, dar multe femei nu le știu.

1. Bărbaților nu le plac prea mult femeile slabe și feminine. Cel puțin ideile bărbaților despre feminitate sunt foarte diferite de ale femeilor. Niciuna dintre prietenele mele feminine nu era mai populară pe fundalul altora.

2. Forța (nu fizică) și viclenia acționează asupra bărbaților mult mai eficient decât slăbiciunea și feminitatea. ⠀

3. Bărbații nu se cunosc bine pe sine, chiar dacă sunt bărbați-psihologi. Dorințele lor pentru femei sunt mereu în contradicție cu sentimentele. Bărbații-psihologi pot fi foarte buni la multe lucruri, dar în ceea ce privește înțelegerea relațiilor, îi depășește orice bunică.

4. Bărbații rareori se îndrăgostesc de femei bune, care le „oferă confort, sprijin și grijă”. Ei au nevoie de ceva unic la femeie. Și cu acest lucru unic să se și mai poată lăuda în fața prietenilor. Un prieten de-al meu 5 ani suspina după fosta parteneră. În același timp, ea gătea prost, nu era o gospodină desăvârșită și nici în pat nu era cea mai bună. Dar „avea ceva special …”

Altul spunea: „E minunat când femeia ta fără machiaj este foarte frumoasă și le poți arăta prietenilor tăi cât de grozav ești.” În același timp, nimeni nu-și amintea de gospodinele bune și soțiile demne.

Vanitatea masculină este una dintre cele mai puternice cârlige. Ea adesea este un motiv mai convingător pentru a duce femeia la starea civilă, decât iubirea.

5. Există mulți bărbați care, auzind sau citind aceste puncte, vor spune: „Ce prostie periculoasă, ar trebui să încetezi să înveți femeile!”. ⠀

În primul rând, așa cum am scris deja, bărbații nu se cunosc bine pe sine. În al doilea rând, există mulți bărbați complexele cărora le suprimă natura masculină (astfel de bărbați, dobândind încredere în căsătorie, încep să înșele).

Fie pentru ei, familia și iubirea sunt mai puțin importante decât, de exemplu, realizarea de sine. De aceea, pentru ei este mai important confortul și ca femeia să nu-i deranjeze prea mult.

Fie sunt personalități foarte conștiente și mature, dar aceștia se întâlnesc foarte rar.