Cum unii bărbații obțin beneficii pe seama femeii. Iată experiența mea.

Există un anumit tip de bărbați care încep o relație doar pentru a obține unele beneficii de la femeie. Desigur, ei nu vorbesc direct despre asta, dar există o modalitate de a identifica un astfel de bărbat printre potențialii parteneri.

Poți determina acest lucru încă de la începutul relației. Eu însămi m-am confruntat cu o astfel de situație.

Acum câțiva ani mă întâlneam cu un bărbat. Totul părea a fi bine în relația noastră, cu excepția faptului că el aproape niciodată nu m-a curtat. Foștii mei parteneri îmi aduceau adesea flori, mă invitau la cine romantice, îmi făceau surprize plăcute și eram obișnuită cu aceste lucruri în relație.

De la acest bărbat nu am primit astfel de semne de atenție, deși de multe ori eu îl surprindeam cu ceva. La început, acest lucru nu m-a deranjat deloc. Ei bine, credeam că nu este romantic. Dar, se pare că problema era alta.

S-a întâmplat să mergem într-o mică în vacanță și am oprit la benzinărie să facem plinul. Acolo m-a rugat să plătesc eu, deși mașina nu era a mea. Mi-a spus că și-a uitat portofelul acasă și că, la întoarcere îmi va returna toți banii. Am plătit, dar nu mi-am văzut banii nici în acea zi, nici a doua, nici după. I-am sugerat subtil că este timpul să-mi întoarcă datoria, dar el căuta mereu scuze, că este ocupat, că o va face mai târziu.

Două săptămâni mai târziu, mi-a cerut din nou împrumut. Eu, suflet bun ce sunt, desigur, i-am dat și din nou nu am primit nimic înapoi. M-am săturat de asta și am decis să rup relația.

Consider că este inadmisibil să te folosești de bunătatea partenerei tale. La început, astfel de bărbați cer o sumă mică, iar apoi poftele lor cresc. Uneori, femeia nu înțelege imediat că este manipulată în mod deschis. Astfel bărbații se transformă în profitori.

Ce crezi despre asta? Am procedat corect?