10 secrete masculine pe care merită să le cunoști pentru a crea o relație favorabilă cu partenerul.

Pentru a crea o relație favorabilă cu partenerul, femeia trebuie să știe câte ceva despre psihologia masculină. Ea ar putea crede că bărbații sunt ființe complexe și cu ei nu te poți pune de acord. Cel mai probabil, bărbații cred același lucru despre femei. Prin natura lor, bărbații au fost întotdeauna destul de rezervați, le este mai dificil să-și exprime gândurile. Și nu orice femeie poate înțelege acest lucru imediat.

De aceea, este bine să știi că:

1. Bărbații sunt destul de simpli. 

Acest fapt este foarte important. Nu merită să complici lucrurile. Dacă privești mai atent, bărbatul este o persoană destul de simplă, foarte ușor de înțeles.

2. Bărbatul vrea să fie întotdeauna un apărător pentru femeia sa

Încă de la început în bărbați este incorporată această funcție – de a fi apărători. Ei au necesitatea să protejeze femeile. Când femeia nu se simte bine, bărbatul vrea să o salveze de disconfort. Și o protejează în toate felurile.

3. Bărbaților nu le place când femeile exagerează cu machiajul.  

Nu este nevoie să-ți aplici mult machiaj. Bărbații vor ca femeia să nu-și acopere frumusețea naturală cu produse cosmetice.

4. Bărbatul nu știe ce își dorește cu adevărat

Femeile pot bombarda bărbatul cu întrebări, dar el s-ar putea să nu aibă răspunsuri la aceste întrebări. Pentru bărbat nu contează ce dificultăți trebuie să depășească, cel mai important este ca femeia iubită să-i fie alături. El așteaptă sprijin și respect din partea ei, inspirație și iubire.

De aceea, dacă nu există o direcție clară unde se îndreaptă, nu-l presiona niciodată. Nu se va schimba nimic, dimpotrivă, se poate enerva. Doar fii răbdătoare.

5. Bărbatul nu are scopul să te înșele

Desigur nu există bărbați perfecți. Dar dacă crezi că el te minte, atunci greșești. Dacă ascunde ceva, cel mai probabil nu vrea să te jignească, pentru că înțelege că acest adevăr te poate răni.

6. Bărbatul urăște când vorbești despre foștii parteneri

Dacă nu vrei să-ți pierzi relația, atunci este mai bine să ștergi tot ce are legătură cu iubirea anterioară. Nu este deloc necesar ca bărbatul să știe câți iubiți ai avut până la el. Acest lucru nu te va ajuta deloc la construirea unei relații puternice.

7. Bărbatul nu are în vedere ceea ce spune

Bărbatul poate spune ceva fără să se gândească, iar femeia poate lua totul în serios. Adesea bărbații nu cred că aceste cuvinte ar putea jigni cumva femeia.

Însă tu nu răspunde la nepolitețea bărbatului cu nepolitețe. Este mai bine să te îndepărtezi o vreme și să-l lași în pace. El trebuie să înțeleagă ce a făcut.

8. Bărbatul adoră când femeia adoarme pe umărul său.

Bărbații adoră acest gest. Ei vor întotdeauna să se simtă utili și importanți în familie. Aceasta este ceea ce își doresc absolut toți bărbații.

9. Bărbații nu își exprimă dragostea ca femeile

Există bărbați care cred că cel mai important lucru este ca femeia să știe că el o iubește, dar fără necesitatea de a-și exprima iubirea. De ce să piardă timp și efort în acest sens. Ea știe deja că este iubită.

10. Bărbații au necesitatea să fie apreciați

Cel puțin uneori admiră-ți bărbatul. Spune-i cât de valoros este pentru tine. Bărbații vor să se simtă valoroși în ochii femeilor. De fapt, ei vor să fie cei mai grozavi pentru femei. Și fac tot posibilul pentru asta.