5 semne ale unei femei uimitoare pe care o admiră toți bărbații.

Nu numai frumusețea exterioară atrage bărbații. Există și alte semne cărora ei le acordă atenție. Și nu este vorba despre mișcările de felină, vocea blândă sau ținutele s*xy. Totul este puțin diferit, dar exact la aceste lucruri se uită bărbații.

Hainele feminine

O femeie în rochie și pantofi cu toc întotdeauna va arăta mai atrăgătoare decât în pantaloni și tricou! Dacă ești obișnuită să porți tocuri înalte, atunci ai un atu în buzunar, pentru că bărbații vor întoarce privirea după tine, chiar și cei care merg de mână cu soțiile sau iubitele lor.

Suntem femei și trebuie să purtăm ținute feminine cât mai des. Iar hainele sport își au și ele rolul lor. Atunci când ieși la plimbare, la muncă sau la magazin – poartă ceva feminin. Apropo, nu trebuie să fie rochii și fuste, poți alege pantaloni cu croială feminină, cămăși sau bluze ușoare. Combină-le, selectează-le corect și cucerește bărbații.

Coafura frumoasă 

Alege o nuanță frumoasă a părului, o tunsoare potrivită, ai grijă de capetele despicate, rădăcinile uleioase și mătreață. Este complicat? Ei bine, femeia ar trebui să-și monitorizeze cu atenție aspectul, iar părul nu trebuie neglijat. Nu-ți strica imaginea, ar trebui să încânți privirea bărbaților, nu să le provoci plictiseală.

Mersul

Nu este necesar să dai din șolduri dintr-o parte în alta. Dacă vei face asta în mod deliberat, vei părea ridicolă. Mersul trebuie să fie plutitor, atent. O pereche de pantofi cu toc adecvat îți vor corecta perfect mersul. Nu te grăbi, pășește ușor cu pași nici prea mari, nici prea mici. Doar așa vei fi feminină și atractivă pentru bărbați. În acest caz, chiar dacă nu porți rochie, ci blugi, garantat vei atrage atenția bărbaților, ei vor dori să te cunoască.

Zâmbetul

Nu este necesar să râzi cu motiv și fără. Zâmbește frumos, puțin cochet. Astfel câștigi simpatia celor jur, îi atragi, provoci simpatie. Dacă întâlnești privirea unui bărbat, zâmbește imediat. Zâmbește la glume, la complimente, la întâlnire, la despărțire. Omul care zâmbește este mult mai atractiv, decât cel care este veșnic nemulțumit.

Postura

O parte importantă a feminității este postura dreaptă. Încearcă să-ți îndrepți spatele în fața oglinzii. Ce vezi? Sânii tăi au devenit mai mari și mai frumoși, burta a dispărut, iar în ochii tăi strălucește încrederea. Bărbații adoră femeile încrezătoare.

Nu este atât de dificil să fii atractivă pentru bărbați. Și nu este vorba despre picioarele lungi, decolteul adânc și bijuteriile scumpe. Bărbații acordă atenție la ceea ce face femeile cu adevărat feminine și seducătoare!