Bărbatul care are deja o femeie iubită, nu va mai putea fi sedus de altcineva.

Se vorbește foarte mult despre faptul că bărbații sunt ușor de sedus, chiar dacă sunt familiști credincioși și exemplari.

Există femei care sunt mândre că au putut „fura” un bărbat din familie sau de la altă femeie. Există, de asemenea, și bărbați care sunt foarte mândri că reușesc să aibă mai multe relații simultan, ani de zile, fără a fi descoperiți. Sau își schimbă constant amantele având reputația de soț și tată grijuliu și iubitor.

Da, sunt de acord că, chiar dacă bărbatul este deja căsătorit, poate apărea cea care își stabilește scopul de a-l seduce și dacă el nu este împotrivă, atunci infidelitatea într-adevăr poate avea loc.

Dar știți ce? Sunt ferm convinsă că, atât timp cât bărbatul are alături nu doar o soție, ci o femeie IUBITĂ pentru care sentimentele sunt cu adevărat puternice, sincere și profunde, atunci pentru trădare nu mai rămâne loc, într-o astfel de relație. În acest caz, nici nu mai este atât de important dacă bărbatul se întâlnește cu ea sau sunt căsătoriți de mult timp.

Important este dacă într-adevăr se iubesc și dacă se simt cu adevărat fericiți, necesari și importanți unul pentru celălalt? Dacă răspunsul este „da”, atunci va fi cel puțin prostesc să înșele și să-și distrugă relația în care este cu adevărat fericit. Pentru că nu este atât de ușor să găsești persoana potrivită.

Cel care a făcut dragoste cu femeia iubită, pur și simplu nu va mai putea renunța la asta, fiind de acord cu satisfacerea unei nevoi fiziologice cu o persoană complet străină. Și dacă totuși va fi de acord, puțin probabil va simți ceva mai frumos decât ceea ce s-a întâmplat între el și femeia iubită. El chiar poate avea regrete că a cedat dorinței și nu a putut păstra și aprecia cu adevărat ceea ce avea deja. A pierde întotdeauna este atât de ușor… Aveți grijă unul de celălalt.