6 fraze cu care unele femei îngrijite își jignesc partenerul.

Femeia îngrijită întotdeauna se simte superioară în societate. Ea poate petrece ore întregi acordând atenție aspectului și cheltui jumătate din salariu în saloanele de frumusețe. Cu toate acestea, unele femei îngrijite depășesc limita, spunându-i partenerului astfel de fraze jignitoare.

1. „Trebuie să-mi corespunzi.”

O femeie îngrijită este obișnuită cu faptul că arată perfect, iar în societate toată lumea o admiră.

Prin urmare, dacă bărbatul nu-i corespunde, ea începe să-l critice și să-i spună astfel de fraze. De exemplu, dacă bărbatul nu-și poate alege cravata, el va imediat criticat. Puțini bărbați pot tolera presiunea constantă și un astfel de comportament. De aceea în relație apar adesea scandaluri și situații de conflict.

2. ”Nu-mi pasă că aștepți, trebuie să mă aranjez”

Desigur, bărbații înțeleg că femeile trebuie să se aranjeze. Dar de ce trebuie să întârzie întotdeauna din cauza lor? Ei nu înțeleg de ce apare constant o astfel de situație și trebuie să-și ceară scuze pentru întârziere?

3. „Nu vreau o cremă ieftină, credeam că cel puțin produse cosmetice îmi poți cumpăra.”

Dacă vom compara costurile produselor cosmetice și salariile din ziua de azi, atunci devine clar că nu-ți poți cumpăra tot ce dorești. Și de ce bărbatul ar trebui să cheltuie jumătate din veniturile familiei doar pe produse cosmetice?

Mulți bărbați planifică reparații, încearcă să economisească bani și să se gândească la viitor. Iar cheltuielile doar pe produse cosmetice sunt cea mai proastă decizie.

4. „Dacă omul se respectă, el nu va purta asta niciodată.”

Bărbații tratează destul de calm hainele. Nu le pasă că tricoul nu se asortează cu pantofii. Mulți bărbați pot ieși din casă într-un tricou șifonat fără să-și facă prea multe griji.

Iar o astfel de femeie începe să manifeste agresivitate și să-și umilească partenerul, provocând inevitabil un scandal.

5. „Trebuie să te uiți doar la mine”

Dacă femeia are grijă de sine, ea arată perfect și atrage întotdeauna privirile pe stradă. Bărbatul se obișnuiește că are alături o femeie perfectă, și nu-i mai acordă atenție.

Femeile ar trebui să înțeleagă că orice bărbat se va uita și la alte doamne atractive – acest lucru este normal, nu merită să provocați constant o ceartă.

6. „Nu-ți pasă de mine, nu am ce purta.”

Privind garderoba oricărei femei îngrijite, înțelegi că ea poate cheltui toți banii pe haine. De obicei, în garderoba ei poți găsi articole de marcă, rochii de seară superbe și o mulțime de perechi de pantofi.

Însă multe femei au obiceiul de a cumpăra lucruri frumoase, dar fără sens. Bărbații nu pot înțelege niciodată de ce femeia cheltuie mulți bani pe haine și în cele din urmă nu are ce purta.