13 lucruri curioase pe care bărbații și femeile le fac diferit.

Bărbații și femeile pot fi atât de diferiți! Iată câteva exemple pentru a vă convinge de acest lucru.

1) Atunci când se salută, femeia întoarce mâna cu palma în jos, iar bărbatul își ține palmele deschise, cu excepția cazului în care ascunde ceva, el va ține mâinile închise.

2) Auzul feminin este mai ascuțit decât cel masculin. Creierul feminin este programat să primească sunetele de frecvență înaltă și țipetele copiilor, bărbatul poate dormi și nu va auzi nimic. Femeia va auzi mai repede mieunatul unui pisoi, iar bărbatul va distinge mai bine direcția sunetului și va spune exact unde se ascunde pisoiul.

3) Pentru bărbat totul este clar: dreapta este dreapta, stânga este stânga. Femeia poate confunda direcțiile și arăta calea greșită, mai ales dacă este stângace.

4) Atunci când cască, bărbatul își acoperă gura cu pumnul, femeia ascunde căscatul cu palma deschisă. Cel mai probabil pentru că un astfel de gest este mai elegant.

5) Femeile leagă cordonul halatului la talie pentru a-și sublinia silueta, bărbații – la șolduri și nu-și fac deloc griji pentru siluetă.

6) Femeia este capabilă să citească și să proceseze rapid semnalele vizuale, cele sonore și de altă natură. De îndată ce intră într-o cameră, ea poate spune cine și ce dispoziție are. Este capabilă să scaneze mediul și să determine cine este prietenul și inamicul ei.

Bărbatul nu are această abilitate, de aceea îi este mai dificil să înțeleagă de ce femeia s-a supărat fără niciun motiv. El așteaptă ca ea să-i explice, iar femeia crede că el îi va citi semnalele subtile. Acest lucru nu se întâmplă și astfel apar conflictele.

7) Bărbatul își scoate hainele trăgându-le de guler, femeia apucă haina de jos și o trage în sus. Acest lucru se întâmplă deoarece îmbrăcămintea pentru femei este adesea mai strâmtă și în alt mod nu poate fi scoasă.

8) Femeia aruncă mingea de după cap, bărbatul – de la sine, iar înainte de aruncare el ține mingea cu ambele mâini în față.

9) Femeia adesea stă în poziția ”picior peste picior”, bărbatul preferă să-și întindă picioarele. Acest lucru se datorează faptului că femeia nu are întotdeauna pantaloni, iar dacă fusta este scurtă, ea nu se poate așeza în alt mod. Bărbatul care stă „în poziția masculină”, demonstrează că este „mascul” și este curajos.

10) Bărbatul este capabil să vadă clar ce este în fața sau în spatele său. El are ”vedere de tunel”, privirea vânătorului care își urmărește prada. Uneori, el nu vede obiectele care stau la locul lor obișnuit, pentru că sunt în afara câmpului său vizual.

Natura a înzestrat femeia cu vedere periferică. Ea observă mai multe lucruri în spațiul înconjurător.

11) Bărbatul poate îndeplini doar o sarcină. Dacă vei încerca să vorbești cu el în timp ce se bărbierește, există șansa să se rănească.  Femeia poate face față mai multor sarcini în același timp.

12) Femeia își rezolvă problemele discutând cu prietenele, împărtășindu-și durerea pe rețelele sociale sau va căuta o problemă similară pe Internet. Cu cât discută mai mult, cu atât va găsi mai repede o soluție.

Bărbatul când are o situație neplăcută, mai întâi va scăpa de stres, stând întins pe canapea în fața televizorului, va sta în tăcere, apoi va rezolva problema.

13) Femeia memorează multe lucruri despre multe persoane. Bărbatul memorează doar ceea ce consideră important.

Nu merită să ne facem griji că femeile și bărbații sunt prea diferiți. Cu aceste calități diferite, ei se completează reciproc și astfel apare iubirea.