Femeia matură nu utilizează aceste 5 trucuri pentru a ține un bărbat lângă ea.

Femeia matură își dorește o relație stabilă, iubire și emoții puternice. Vrea să se îndrăgostească din nou de bărbatul ei, iar dacă este singură, este pregătită pentru o nouă relație. Revistele, rudele și prietenii îi dau sfaturi, iar ea le răspunde „Aceste reguli cu siguranță nu sunt pentru mine!”.

5 reguli pe care femeia matură nu le respectă într-o relație.

1. Nu-și surprinde partenerul în fiecare zi

Relația este deja la acea etapă în care ambii știu cum se va termina fraza celuilalt, așa că femeii îi va fi dificil să-și surprindă bărbatul.

În plus, ea își dorești o relație stabilă, fără agitare și stres care pot duce la creșterea tensiunii și problemelor cardiace. Lupta pentru putere a rămas în trecut, prin urmare, dacă ea îl va surprinde, atunci va fi ceva special.

2. Nu este misterioasă și inaccesibilă

La această vârstă să fii inaccesibilă – poate fi doar atunci când ți s-a descărcat telefonul, în alte cazuri, femeia pur și simplu nu va discuta cu bărbatul pe care nu-l simpatizează. Ea nu pretinde că este o fată nevinovată: ambii sunt obosiți de jocuri și își doresc o relație simplă și sinceră.

Sinceritatea și deschiderea apropie, iar manipularea ieftină nu face decât să înstrăineze oamenii. De aceea, este important să fii tu însăți.

3. Nu-l înconjoară cu grijă și afecțiune excesivă

Doi adulți au nevoie de spațiu personal, de aceea femeia matură nu-și va sufoca partenerul cu hiper-protecție și iubire excesivă. Femeia matură știe deja ce este iubirea și înțelege că sentimentele nu depind de timpul pe care doi oameni îl petrec împreună. Dimpotrivă, fiecare are hobby-urile sale. Nu poți depinde de dispoziția bărbatului. Astfel încetezi să mai fii tu însăți.

4. Nu-i provoacă gelozie

Dacă femeia îi va sugera că în viața ei există altcineva, atunci există riscul ca bărbatul să nu stea în calea iubirii fictive. La această vârstă, este importantă încrederea în partener.

5. Nu rămâne tăcută. 

Dacă femeia tace și este de acord tot timpul cu bărbatul, atunci el nu va mai ține cont de opinia ei, va considera că doar opinia lui este importantă. Dacă un cuplu s-a întâlnit la vârsta adultă, atunci ambii au propriile obiceiuri, preferințe gastronomice, rutina zilnică. Și va fi nevoie de timp pentru a remedia cel puțin o parte din „dezacorduri” , iar pentru a face asta periodic trebuie să-ți exprimi nemulțumirea sau pretențiile.

Femeile adulte au suficientă înțelepciune și experiență pentru a-și crea propria viață, nu să asculte sfaturile altora.