Ce-și doresc cel mai mult bărbații într-o relație? Aceste 3 lucruri pe care nu îndrăznesc să le ceară.

Astăzi vreau să-ți împărtășesc câteva lucruri pe care bărbații și-ar dori să primească de la femei, dar nu îndrăznesc să le ceară:

1. Aprobarea, încrederea și susținerea femeii iubite.

Bărbații sunt ca niște copii, ei au nevoie în mod constant să audă aprobarea femeii iubite. Orice bărbat are nevoie să fie lăudat, să i se spună că este cel mai bun, că este unic. Are nevoie să i se spună că ești mereu de partea lui. Că este eroul, regele și zeul tău. Și doar atunci bărbatul este dispus să pună lumea la picioarele tale. Dar el nu va cere niciodată sprijin, femeia trebuie să simtă când partenerul ei are nevoie de el.

2. Atingerile blânde ale femeii iubite

Cineva a spus odată: „Să iubești – înseamnă să vrei să-ți atingi partenerul”. Sunt absolut de acord cu această afirmație. Prin atingere, ne exprimăm admirația pentru bărbat, iubirea noastră. Bărbatul își dorește ca femeia să-l atingă cu grijă, să fie la fel tandră cum era mama în copilărie cu el.

3. Apropierea emoțională

Și de asemenea, bărbatul are nevoie ca femeia lui să-l înțeleagă. Alături de el ar trebui să fie un prieten adevărat cu care va putea împărtăși ceea ce are în suflet, fără teama că va fi criticat și ridiculizat. De aceea se spune că cele mai puternice sunt cuplurile în care partenerii sunt cei mai buni prieteni.