”Nu pot trăi fără tine!”: 4 motive pentru care nu-mi este teamă să trăiesc fără bărbat.

Ai experimentat vreodată această „teamă teribilă”, când bărbatul vrea să rupă relația, iar tu nu-ți poți imagina viața fără el? Sau începi o relație nouă, abia terminându-o pe cea veche, pentru că gândul de a rămâne singură este insuportabil?

Iată de ce nu ar trebui să-ți fie teamă să rămâi singură:

1. Viața ta este completă fără bărbat

Bărbatul pentru tine este omul care ți-a susținut interesele, s-a ocupat de treburile sale și a fost interesat de ale tale. V-ați simțit bine împreună, dar acum căile voastre se separă.

Tot ce ai avut în viață (muncă, hobby-uri, lumea ta interioară) – rămâne cu tine. Dacă le aveai înainte de despărțire. Tu însăți ești capabilă să-ți organizezi timpul.

Să ai grijă de asta – este sarcina ta directă. Dacă bărbatul este ”LUMEA TA”, fii pregătită că această lume se poate prăbuși în orice moment.

2. Ești capabilă să-ți satisfaci nevoile singură. 

Aceasta este sarcina fiecărei persoane, indiferent de gen. Trebuie să fii capabilă să te hrănești pe tine și pe urmașii tăi. Viața trăită cu sentimentul că dacă bărbatul pleacă, voi muri de foame – nu este o perspectivă sănătoasă.

La fel și viața cu împrumuturi pe 50 de ani și visuri că se va găsi o persoană care să-și asume cu plăcere toate problemele tale financiare din trecut și viitor.

Acesta este infantilismul vremurilor noastre. Iar uniunea a doi oameni – este despre maturitate.

3. Prietenii și contactele de muncă rămân ale tale

Cercul tău social – sunt oamenii care te susțin. Acestora nu le pasă dacă ești într-o relație sau nu. Ei sunt interesați de tine ca persoană. Același lucru este valabil și pentru activitățile profesionale.

Dependența totală de cineva – nu este cel mai bun indicator. Dacă, odată cu ruperea unei relații – se distrug celelalte, gândește-te, dacă prietenii tăi erau adevărați.

4. Îți cunoști valorile și nu vei renunța la ele

Uneori, vine un moment în care înțelegi că nu ți-a mai rămas nimic. Ai trăit, iubit, visat. Iar apoi cineva a înlocuit totul cu ideile, aspirațiile, gândurile sale. Și iată acum nu știi dacă ai iubit întotdeauna animalele de companie sau asta a fost doar în relația cu partenerul? Ai visat întotdeauna să locuiești în sat sau ți s-a explicat ”clar” de ce este atât de minunat?

Îți poți revizui obiectivele în timp. Dar acest lucru nu se aplică valorilor fundamentale. Tu decizi ce este inacceptabil pentru tine.

Doar femeia care își cunoaște valoarea, care este capabilă să se întrețină singură, care are diferite sfere de viață dezvoltate, nu se teme să rămână fără bărbat.

Te-ai regăsit?