Cum acționează bărbatul atunci când s-a plictisit de femeie și de relație: 5 fapte lașe.

Iubirea femeii este uneori oarbă, nechibzuită și îi aduce prea multe sacrificii. Dar, oricât de mult și-ar iubi partenerul, ea se iubește mai mult pe sine. Și unele lucruri cu siguranță nu le va putea ierta – orice bărbat știe asta. Tocmai de aceea, dacă nu o mai iubește sau s-a plictisit de relație – cu anumite acțiuni o va provoca să plece singură. Astfel nu va avea mustrări de conștiință sau sentimentul de vinovăție, pentru că ea însăși a distrus totul – ingenios!

Iată 5 acțiuni ale bărbatului cu ajutorul cărora forțează femeia să plece:

1. O insultă în prezența altor oameni

Umilința din partea bărbatului este întotdeauna dureroasă, iar atunci când el face acest lucru în prezența altor oameni, emoțiile negative o copleșesc și mai tare. Femeia se simte ca o cârpă de care tocmai cineva și-a șters picioarele.

Astfel bărbatul o forțează să rupă relația, întrucât nicio femeie nu va uita astfel de trucuri. Bărbatului îi convine – el nu trebuie să decidă nimic și să anunțe despărțirea.

2. Se amuză de defectele și complexele ei

Pentru fiecare persoană, în special pentru femei, propriile defecte și complexe sunt întotdeauna un subiect neplăcut. Bărbatul care vrea să-și părăsească partenera, din cauza lașității sale, face totul pentru ca ea însăși să ajungă la această decizie. El alege o tactică murdară: îi amintește momentele neplăcute și apasă constant pe locul dureros. Aceasta este o adevărată tortură pentru femeie, ea nu o va putea suporta mult timp și îl va părăsi.

3. Are cereri constante

Bărbatul se transformă într-un stăpân care nu face decât să-i ceară și să-i înainteze ultimatumuri. Uneori acest lucru ajunge la absurd, când nici el nu știe ce vrea, dar tot cere de la femeie. Nimeni nu poate rezista mult timp acestei presiuni și mai devreme sau mai târziu femeia renunța, obosind să-i îndeplinească cererile interminabile.

4. Devine nepoliticos și agresiv

Femeia are nevoie de afecțiune și grijă din partea bărbatului. Orice manifestare a agresiunii, furiei și răutății lasă o amprentă profundă în sufletul ei și o face să se îndepărteze de partener. Știind acest lucru, pentru a o forța să-l părăsească, bărbatul devine în mod deliberat nervos, enervat din orice motiv, ridică vocea și manifestă agresivitate. Femeia nu va rezista mult timp într-un astfel de mediu și mai devreme sau mai târziu îl va părăsi.

5. Va spune lucruri urâte despre rudele și prietenii ei

Pentru a o face să rupă relația, bărbatul inventează lucruri neplăcute despre familia ei, toarnă noroi pe prieteni ei și îi bârfește. Nicio persoană nu va putea ierta aceste lucruri. Cu siguranță femeia nu va suporta intimidarea și va părăsi bărbatul.