5 păcate ale femeii iubite pe care bărbatul nu le va uita mult timp.

Dragostea pentru femeie, bineînțeles, orbește bărbatul, îl obligă să-și pună ochelarii roz pentru a nu vedea lucrurile banale și va face totul pentru a-și bucura iubita.

Cu toate acestea, chiar și cel mai puternic sentiment nu-i va bloca frica de a-și pierde stima de sine. Există lucruri pe care bărbatul pur și simplu nu i le poate ierta femeii iubite, chiar dacă o venerează.

1. Femeia flirtează cu altul

Chiar dacă este un flirt nevinovat și femeia nu are intenția de a-și face partenerul gelos sau de a-i atrage atenția, pentru bărbat este un gest dureros. El nu va putea urmări calm cum iubita sa îi face ochi dulci altuia. Cu siguranță el îi va spune despre asta, îi va face o remarcă și va fi supărat mult timp.

2. Îl umilește în fața rudelor

Bărbatul care se respectă reacționează destul de dur la o astfel de faptă a femeii, întrucât reputația lui se formează tocmai din respectul celorlalți. Iar dacă femeia îl insultă și îl umilește în prezența altora – el nu se simte bărbat, ci o cârpă de care toți își șterg picioarele.

3. Îl manipulează

Este o tradiție feminină – să manipuleze bărbatul pentru a-l obliga să facă ceea ce vrea ea. De exemplu, va accepta intimitatea cu condiția ca el să facă ceva pentru ea, va fi dulce și bună, numai atunci când așteaptă un răspuns similar din partea bărbatului. Îl laudă, dacă vrea să obțină ceva de la el.

Bărbatul care se respectă, subconștient simte că este condus, manipulat și obligat să facă ceva.

4. Femeia caută scuze pentru a nu face dragoste cu el

Nu este vorba de acele momente în care femeia se simte cu adevărat rău, ci despre situațiile în care doamna crede că are toate drepturile să ”frângă” bărbatul. Să-l refuze mult timp și apoi să se amuze că este furios.

Sau să facă totul în așa fel încât intimitatea să se întâmple doar la dorința ei, iar dorințele bărbatului să nu fie luate în considerare. Pentru bărbat aceasta este – umilire.

5. Îi spune complimente neplăcute

Uneori, o simplă frază: „Din nou doar două minute, nici măcar nu eram obosită”, spusă în pat, ar putea fi pentru el ultima picătură. Niciun bărbat nu va ierta ridiculizarea, glumele și observațiile ironice care pun la îndoială abilitățile sale masculine. Chiar dacă pentru femeie este ceva lipsit de importanță, pentru bărbat este o adevărată umilire pe care el nu o va tolera.