5 motive de bază pentru care femeile resping bărbații.

Adesea bărbații observă că sunt respinși de femei, dar puțini sunt capabili să înțeleagă care este motivul refuzurilor constante.

Am decis să vorbesc cu prietenele mele despre principiile pe care se bazează atunci când își aleg partenerul și cu cine nu se vor întâlni niciodată.

Din această conversație am tras anumite concluzii pe care vreau să le împărtășesc cu voi. Așadar, iată câteva motive pentru care femeile resping bărbații:

1. Cel mai banal motiv – fata/femeia este deja într-o relație sau pur și simplu nu te place. În acest caz, este mai bine să o lași să plece, deoarece presiunea asupra ei nu va duce la nimic bun.

2. De la bărbat miroase urât.

Mirosul neplăcut poate veni de la om din diferite motive, dar dacă bărbatul nu încearcă să facă ceva în acest sens, este puțin probabil ca femeia să vrea să fie cu el. Acest lucru se datorează și faptului că femeile simt mirosurile mult mai intens decât bărbații.

3. Vorbe multe, fapte zero. 

Femeia nu va dori niciodată să se întâlnească și să construiască o relație cu cineva care promite multe, dar nu face nimic.

4. Atitudinea nepoliticoasă din partea bărbatului. 

Femeii nu-i place când bărbatul iubit încearcă să se afirme din contul ei, umilind-o.

Nu trebuie să-ți numești femeia ”fato” sau să folosești alte cuvinte jignitoare. Comportă-te ca un domn și atunci vei avea ocazia să-i cucerești inima.

5. Meschinăria

Nimeni nu iubește bărbații zgârciți care pentru un leu în plus vor scoate sufletul din tine. Unii bărbați plătesc pentru ei și pentru femeie atunci când merg la o întâlnire în cafenea, dar o fac de parcă sunt adevărați eroi și acum femeia ar trebui să cadă la picioarele lor. În acest caz este mai bine să plătească fiecare pentru sine.