Angelina Jolie: „Dragostea nebună trece repede, iubirea a doi nebuni – niciodată!”

Una dintre cele mai faimoase actrițe din lume, mamă și soție grijulie, ambasador ONU –  Angelina Jolie, a devenit un adevărat simbol al feminității, voinței și bunătății.

Viața ei nu a fost întotdeauna așa: tinerețea Angelinei era plină de hobby-uri periculoase, droguri, relații pasagere și un stil de viață extravagant. Dar, probabil, datorită acestor încercări, ea a învățat să aprecieze bunătatea, compasiunea și dragostea, iar acum transmite aceste lucruri și altor oameni.

20 de citate superbe și pline de înțelepciune ale Angelinei Jolie:

1. Dragostea nebună trece repede, iubirea a doi nebuni – niciodată!

2. Când faci ceva din toată inima pentru alții, fără a aștepta recunoștință, cineva scrie asta în cartea destinului și îți trimite fericirea la care nici nu ai visat.

3. În relații, trebuie să oferi atât de multă libertate, încât omul singur să vrea să fie alături de tine cât mai des. Iubirea este atunci când nu ții omul, ci întotdeauna îi oferi dreptul de a alege.

4. Ideile noastre despre cum ar trebui să fie totul ne împiedică să ne bucurăm ceea ce avem.

5. Iubirea – este atunci când oferi și vrei să oferi și mai mult. Pasiunea – este atunci când iei și vrei să iei mai mult.

6. Atunci când cineva te iubește și tu faci pe cineva fericit, începi brusc să te simți cea mai frumoasă persoană din lume.

7. Oricât de puternică ar fi femeia, ea așteaptă un bărbat mai puternic. Și nu pentru ca el să-i restricționeze libertatea, ci să-i ofere dreptul de a fi slabă.

8. Îmi place să cresc, să devin matură și, în consecință, rezonabilă. Toate evenimentele care se întâmplă acum în viața mea, le percep mai ușor.

9. Am nevoie de un bărbat puternic, impecabil de puternic în toate sensurile și ca singura lui slăbiciune să fiu – Eu.

10. Copiii sunt slăbiciunea și forța noastră. Presa poate scrie despre mine cele mai groaznice lucruri, dar este suficient să ajung acasă și să-mi văd copiii, să le simt dragostea și atunci mă simt cea mai importantă persoană din lume.

11. Iubirea – este atunci când îți dorești tot ce e mai bun pentru oamenii pe care îi iubești, când pui interesele și bunăstarea lor mai presus de ale tale.

12. Niciodată nu trebuie să cauți vinovați, trebuie să trăiești fără a face rău cuiva, fără a judeca alte persoane și a fi absolut liber.

13. Întotdeauna am crezut că arăt ca o păpușă stupidă. În timp, te maturizezi și înțelegi că toate lucrurile din tine trebuie acceptate. Apoi îți săruți iubitul și înțelegeți de ce ai nevoie de aceste buze.

14. Nu regret nimic. Nu am regretat niciodată. Și nu cred în regrete. Atât timp cât regreți, îți este rușine de tine. Îți este rușine – ești într-o cușcă.

15. Iubim pe cineva nu pentru că am întâlnit în cele din urmă idealul, ci pentru că l-am văzut în cineva imperfect.

16. Mă gândesc la moarte mai mult decât alții, probabil pentru că iubesc viața mai mult decât ei.

17. Omul trăiește cu sentimentele, iar a simți cu inima este cel mai bun lucru de care este capabil omul.

18. Uneori cred că soțul meu este atât de uimitor, încât nu înțeleg de ce este cu mine. Nu știu dacă sunt suficient de bună. Dar dacă îl fac fericit, atunci asta este tot ce vreau să fiu.

19. Nu am mulți prieteni apropiați cu care aș putea să fiu deschisă. De aceea singurătatea este uneori cel mai demn interlocutor.

20. Nu este important cel are a fost cu tine de la început, ci cel care va fi cu tine până la final.