Aceste 10 Semne îți sugerează că bărbatul ți-a fost trimis de soartă.

Fiecare dintre noi visează la o dragoste eternă. Dar cum să înțelegi că el ”este cel potrivit” și nu ”unul dintre mulți”? Despre cum să nu faci o greșeală fatală și să înțelegi că bărbatul este destinul tău – vei descoperi în acest articol.

1. La prima întâlnire ai senzația că v-ați cunoscut înainte.

Încă din primul minut de comunicare, ți se pare că ai cunoscut această persoană toată viața. Vă deschideți imediat și începeți să aveți încredere unul în celălalt – fără falsitate și manipulare. Nu vă pasă de opiniile celorlalți, sunteți interesați doar de sentimentele și senzațiile voastre. Dacă sunteți atrași unul de celălalt ca un magnet, atunci acesta este cu siguranță un motiv de reflecție.

2. Alături de el te simți tu însăți

Te place asa cum ești, fără înfrumusețare, statut, un cont bancar impresionant și lucruri scumpe. Multe femei se rușinează să se prezinte în fața bărbatului fără machiaj. Acest lucru înseamnă că alături de ele este persoana greșită, altfel nu s-ar preface și nu ar încerca să pară mai bune decât sunt.

3. Te ajută într-o situație dificilă

Dacă bărbatul este gata să-și schimbe planurile și să vină la primul apel pentru a-ți rezolva problema (sau doar să te sprijine), atunci te prețuiește cu adevărat și vrea să te protejeze de toate necazurile.

4. Vă este dificil să vă dezlipiți unul de celălalt (în toate sensurile).

Un alt semn că partenerul ți-a fost trimis de soartă – este plăcerea de a fi aproape de el. Nu cauți scuze să te îndepărtezi de el, dimpotrivă, vrei să vă atingeți cât mai des, pentru a oferi grijă, tandrețe și atenție.

5. Puteți vorbi toată noaptea și nu vă plictisiți niciodată unul cu celălalt.

Există multe exemple în care oamenii doar s-au întâlnit, au stat de vorbă toată noaptea ca doi vechi prieteni, iar a doua zi au decis să se căsătorească, pentru că au înțeles că și-au găsit sufletul pereche și sunt gata să meargă prin viață împreună. Aproape toate aceste povești au un final fericit – oamenii au avut copii și au trăit în armonie până la bătrânețe. Dacă aveți ceva similar, atunci felicitări.

6. Nu aveți momente incomode, puteți discuta despre orice subiect.

Oamenii destinați pot discuta calm și fără rușine orice subiect (inclusiv cele intime) fără a încerca să ascundă sau să înfrumusețeze ceva. Nu se simt penibil, dar, dacă apare ceva asemănător, ei vor folosi tactul, umorul și farmecul pentru a nu tensiona situația.

7. El îți respectă limitele și nu te torturează cu gelozie fără temei.

Bărbatul destinat nu îți va încălca limitele personale. El are încredere în tine 100% și nici măcar nu se gândește să te testeze, punându-te în situații stupide. Pentru ce? Dacă bărbatul își permite așa ceva, fugi de el.

8. Vă inspirați și vă motivați reciproc 

Dacă înțelegi că nu obții nimic criticând, încerci să interesezi și să motivezi omul (la fel și el), atunci ești pe drumul cel bun. Cuplurile obișnuite să critice și să comunice pe un ton ridicat, de obicei, se despart foarte repede, spre deosebire de cele care pot găsi cuvintele potrivite și cheița spre inima jumătății lor.

9. Relația voastră se dezvoltă rapid și rezolvați în mod pașnic toate problemele.

Relația se dezvoltă armonios. Totul se întâmplă în mod natural și exact așa cum trebuie. Cu alte cuvinte, nu ai sentimentul că tragi totul ca o locomotivă, în timp ce bărbatul doar urmărește ceea ce se întâmplă. Dimpotrivă, împreună vă îndreptați spre un viitor mai luminos, susținându-vă reciproc în momente dificile.

10. Când sunteți împreună, pierzi simțul timpului, simți confort și liniște.

Dacă alături de bărbat uiți de tot ce există în lume, inclusiv de oră, dată și evenimentele care te îngrijorează – acesta este un semn clar că ți-ai întâlnit sufletul pereche. În acest caz, nu ai dorința să fugi departe de el sau să închei rapid conversația, dimpotrivă, te bucuri de fiecare secundă petrecută împreună și visezi ca această stare să dureze pentru totdeauna.