3 nevoi de bază pe care trebuie să le satisfacă bărbatul pentru ca femeia să se simtă fericită.

Astăzi am întrebat-o pe soția mea: ”Cum vede bărbatul adevărat și ce nevoi ar trebui să-i satisfacă pentru ca ea să se simtă fericită?”

Gândindu-se puțin ea mi-a răspuns: ”Nevoia de intimitate, siguranță și recunoștință”

Intimitatea

„Înseamnă comunicare cel puțin 20 de minute pe zi, fără a te distrage pe alte lucruri. Înseamnă că pot vorbi sincer cu tine, iar tu nu te vei certa cu mine, dar vei asculta și mă vei înțelege, oricât de ciudate ar putea părea cuvintele mele.”

Recunoștința

”Este atunci când îmi spui sau îmi faci ceva personal. De exemplu, îmi dăruiești flori sau îmi spui că sunt cea mai bună de pe pământ.”

Siguranța

„Înseamnă că îmi dai bani și faci singur cumpărăturile pentru casă. Înseamnă că, dacă brusc unul dintre copiii noștri se lovește – îl ajuți să facă față durerii. Și la nivel extern, dacă cineva are probleme cu mine, atunci le va rezolva cu tine. Astfel voi ști sigur că sunt protejată – financiar, spiritual, fizic și emoțional.”

Concluzie

Atât de simplu e totul! Dar pe de altă parte – acestea sunt subiectele de bază – esența pentru care se depun mii de eforturi zilnice. Luați notițe și încercați, practicați deschiderea în relație. Sunt sigur că fiecare om este demn de fericire, cel puțin are o alegere.

Ce înseamnă pentru tine expresia „A fi bărbat adevărat?” Crezi că bărbatul trebuie să satisfacă nevoile femeii? Scrie-ne opinia ta în comentarii.