Partenerul mai tânăr: 4 motive pentru care femeia este mai fericită într-o astfel de relație.

Există femei care își aleg în mod conștient parteneri mai tineri cu 10-15 ani. Gustând o dată din acest fruct dulce, ele nu mai pot renunța la bărbații tineri.

De de este atât de atrăgătoare o astfel de relație pentru ea?

Avantaje:

1. Nu trebuie să se supună

Într-un cuplu tradițional, femeile adesea se adaptează bărbatului. Se conformează, privesc de jos în sus, manifestă notoria înțelepciune feminină.

În cazul în care bărbatul este mai tânăr, relația se construiește altfel. În ea femeia se simte liberă, se comportă așa cum îi place. Ea decide unde să meargă în vacanță, cum să gestioneze banii. Nu-i este teamă să spună tot ce crede. Bărbatul mai tânăr îi va asculta fiecare cuvânt, înțelegând că ea este mai inteligentă și mai înțeleaptă datorită experienței de viață.

2. Se bucură de atenție și emoții

Oh acești ochi îndrăgostiți! Doar tinerii sunt capabili să te privească cu o asemenea admirație, să te scalde în complimente. Odată cu vârsta, bărbații pierd acest entuziasm, aceste emoții sincere, ei devin cinici și indiferenți.

Un bărbat tânăr – este întruchiparea energiei, veseliei și activității. Uneori este ușor naiv, dar poate fi iertat, pentru că este încă tânăr.

3. Primește plăcere estetică

Știți ce se întâmplă cu bărbații în timp? Bărbații de peste 40 de ani nu mai au grijă de sine, fac abuz de alcool și nu se mai dezlipesc canapea. Nu prea îți face plăcere să te uiți la ei.

Cu un bărbat tânăr nu există astfel de probleme. De exemplu, un cuplu unde ea are 40 de ani, iar el 25 – la această vârstă, băieții sunt fără grăsime în exces, au mușchi elastici, păr strălucitor, piele netedă, dinți albi. Este mult mai plăcut să vezi în fiecare zi un tânăr încântător lângă tine, decât un bărbat de aceeași vârstă cu dinți galbeni afumați și burta mare.

4. Ea însăși se simte mai tânăra

Mulți bărbați la 50 de ani se lipesc de canapea și te anunță că a venit bătrânețea. Nu mai așteaptă nimic de la viață, cu excepția nepoților. Nu mai călătoresc, nici femeii nu-i permit să iasă din casă, ea trebuie să stea alături de el și să privească televizorul. Alături de un astfel de soț femeia se simte ca o bătrână.

Cu un bărbat tânăr poți călători, poți face orice îți dorești. Femeia literalmente înflorește, se simte mai tânără. Alături de el femeia se îngrijește, ține pasul cu tendințele actuale. Se dezvoltă, învață lucruri noi și nu se lipește de canapea lângă soțul ei trist.

Desigur, în relațiile cu o diferență mare de vârstă (unde bărbatul este mai tânăr decât femeia) există și dezavantaje. Despre ele vom vorbi în alt articol.