3 principii de bază pe care se construiește viața bărbatului.

Există 3 principii de bază conform cărora bărbatul își aranjează viața. Uneori femeile trec cu vederea și depreciază aceste principii, apoi suferă.

1. Prestigiul

Acesta este cel mai important criteriu de care se ghidează bărbatul. Prestigiul include – influența, autoritatea, funcția, respectul și semnificația sa. Fără aceste elemente, bărbatul nu se simte bărbat.

Prestigiul mai include politica, dorința de a cuceri lumea, de a inventa un nou medicament, un proiect care nu a mai fost până acum. Uneori, bărbatul poate sacrifica totul pentru a-și păstra prestigiul.

Femeia va pierde mai degrabă influența, decât relația. Bărbatul – nu. Dacă în relație îi este amenințată autoritatea, atunci el își poate lua rămas bun de la o astfel de femeie.

Gândește-te bine înainte de a te certa cu bărbatul în fața prietenilor. Astfel îi subminezi autoritatea și automat ieși „din tabăra lui”.

Confortul

Fiecare percepe confortul casnic în felul său, dar există și aici caracteristici comune. Bărbații nu iubesc să facă treburile casnice mărunte. Prin urmare, confortul lor – este satisfacerea maximă a tuturor nevoilor.

Femeia este mai predispusă să reușească totul și peste tot. Bărbatul cheltuie pentru asta o cantitate foarte mare de energie. De aceea, atunci când bărbatul primește confort, gândurile lui pot fi ocupate de idei și realizarea acestora.

Confortul include de asemenea, atmosfera calmă și prietenoasă în casă. La serviciu bărbatul este la război, acolo se poate întâmpla orice. Dar acasă, vrea să se refacă.

Femeia

Atunci când bărbatul se va realiza în muncă și în viață, femeia lui de asemenea va fi fericită.

De aceea, nu te transforma într-un copil spunându-i: „Sunt întotdeauna ultima în viața ta!” Ba nu, tu ești pe locul potrivit, iar bărbatul încearcă să pună lumea la picioarele tale.

Aceasta este o caracteristică importantă a unei persoane mature – gândește-te ce îi poți OFERI partenerului și ce poți LUA de la el? Numai în cazul unui schimb echivalent fiecare partener va fi fericit în relație.

Mă încântă valorile bărbaților! Nu încetez să fiu surprinsă de această „lume masculină!”

Ce valori masculine admirați? Scrieți-ne în comentarii.