Vrei să înțelegi femeia mai bine? Iată 10 secrete feminine pe care probabil nu le știai.

Femeile – sunt o lume separată, în care există propriile reguli, legi și secrete. Și bărbații nu vor reuși niciodată să le cunoască pe toate.

Desigur, tot ce este descris ți se poate părea mai degrabă primitiv, dar cineva s-ar putea să afle ceva nou.

1. Femeile care folosesc cosmetice, se îndepărtează automat în timpul îmbrățișărilor. În caz contrar, cu ajutorul machiajului femeia îl poate păta pe cel pe care îl îmbrățișează.

2. Acasă, doamnele de cele mai multe ori poartă haine ponosite, urâte, întinse, în schimb confortabile și atât de dragi.

Dacă femeia știe sigur că nu merge nicăieri și este singură acasă, ea nu se va machia, cel mai probabil nu-și va spăla părul, nu-și va rade părul și nu va face alte proceduri de înfrumusețare.

3. Femeile își rad părul numai atunci când este vizibil. Dacă femeia nu are un partener, iar afară e iarnă, picioarele ei, cu o mare probabilitate vor fi acoperite cu păr.

4. Uneori, femeile refuză să meargă la piscină, nu pentru că nu doresc, ci pentru că nu vor să apară în fața cuiva fără machiaj.

5. Complimentele, privirile, fluieratul – vor enerva, nu vor bucura deloc femeia frumoasă.

6. Femeile admiră bărbații frumoși, se pot uita după ei, iar apoi, mult timp își vor imagina cum stau în brațele lor.

7. Fiecare femeie cel puțin o dată, a primit pe rețelele sociale o imagine cu organele genitale masculine. Și acest lucru este dezgustător.

8. Se întâmplă că femeia nu vrea să facă dragoste și aceste ”dureri de cap” sunt cu adevărat doar scuze. Acest lucru este absolut normal și nu înseamnă că femeia nu-și iubește partenerul sau nu-l dorește. Doar nu are chef.

9. Femeile nu poartă lenjerie elegantă pentru sine, așa cum spun adesea. Pentru sine fiecare femeie va alege un set mai puțin frumos, dar mult mai confortabil, din bumbac. Modelele neobișnuite și s*xy sunt exclusiv pentru bărbați.

10. Femeilor nu le plac bărbații tăcuți în pat.  Este mai bine cel puțin să mimezi că de asemenea participi la acest proces.

Mai cunoașteți și alte secrete feminine?