Cum înțelegi că bărbatul este îndrăgostit de tine: 7 semne clare

Singura modalitate, pe lângă întrebarea directă cu ajutorul căreia îi poți înțelege sentimente, este citirea iscusită a anumitor semne. Unele dintre ele sunt deosebit de semnificative și indică fără echivoc că bărbatul este îndrăgostit de tine.

1. Bărbatul este sincer cu tine

Atunci când comunici cu el, nu există jenă sau alte reacții neobișnuite pe fața lui, mai ales atunci când apare întrebarea despre muncă sau fostele partenere.

Un bărbat cinstit, îndrăgostit și interesat de tine nu va încerca niciodată să găsească scuze pentru a nu-ți răspunde la întrebare. Îl poți întreba despre orice! Vorbește cu ușurință despre sine, pentru că și el încearcă să te înțeleagă.

2. Te atrage în activitățile lui preferate

Dacă bărbatul îți propune să vizionați împreună filmul său preferat, să alergați dimineața sau să mergeți în afara orașului în weekend: poți fi aproape sigură că el are sentimente pentru tine.

Este posibil să nu-ți placă aceste oferte, dar este un semn că te atrage în sfera sa importantă de viață.

3. Îți respectă interesele. 

Dacă bărbatul este îndrăgostit, pentru el nu va fi o problemă că ai spațiu personal. Dacă sâmbăta petreci două ore în sala de fitness, el este calm și nu va insista că trebuie să fii cu el în acel moment.

4. Te prezintă familiei și prietenilor

Atunci când bărbatul te invită la părinți în weekend sau să stați cu prietenii, poți fi sigură că este îndrăgostit.

Dacă bărbatul te prezintă celor mai importanți oameni din viața sa, cu un astfel de gest te anunță că vrea să devii parte din ea.

5. Planifică întâlniri comune și se gândește doar la tine.

Este un semn minunat atunci când bărbatul organizează întâlnirile, în special dacă te întreabă când ai timp liber.

Și mai minunat e atunci când bărbatul renunță la întâlnirea cu prietenii pentru a merge la cinema cu tine. Știi, îi ești cu adevărat dragă!

6. Adesea te sună fără motiv

Nu este nimic mai bun când vii seara acasă după o zi grea de muncă, iar bărbatul te sună doar pentru a-ți auzi vocea.

7. Te ajută fără să-ți ceară permisiunea

Femeia modernă știe să facă față multor situații, dar o mână de ajutor nu este niciodată în plus. Când bărbatul vede un bec ars, cumpără unul nou și îl înlocuiește rapid – acesta este un semn bun! Încearcă să ții ochii larg deschiși, pentru că bărbatul își poate arăta sentimentele ajutându-te și în alt mod.