5 greșeli pe care le face femeia și astfel distruge iubirea bărbatului

Toate cele 3 componente ale iubirii masculine – tandrețea, pasiunea, respectul – pot fi distruse de femeie prin comportamentul său.

Multe femei nici măcar nu-și dau seama de greșelile lor, nu văd nimic rău în acțiunile lor. Între timp, 5 inamici se strecoară spre dragostea masculină cu un cuțit în mână:

1. Matriarhatul

Dacă femeia își subordonează complet soțul, îi controlează fiecare pas, atunci el nu se mai simte bărbat alături de ea. Dar periodic va opune rezistență, ceea ce înseamnă că vor exista conflicte care nu vor aduce nimic bun.

Bărbatul își prețuiește libertatea și este predispus la dominare, iar acest lucru trebuie luat în considerare.

2. Femeia îi transmite informația complicat

Bărbatul nu înțelege sugestiile, nu poate înțelege din construcția complexă a metaforelor, nu înțelege ce își dorește ea? Nu este prost, dar înțelege doar fraze clare și specifice.

Și dacă nu aude o adresare clară, atunci poate ignora zgomotul ei neinformativ. Ca urmare apar neînțelegeri, supărări, scandaluri.

3. Lipsa afecțiunii. 

De fapt, pentru afecțiune femeia a apărut în viața lui. Și din moment ce ea nu-i satisface nevoile de bază, bărbatul le va găsi în altă parte.

Pentru orice bărbat este important să simtă căldura. Dacă ea există, atunci el se va grăbi acasă la femeia lui. Va fi fericit să o vadă și trist când se desparte de ea.

4. Minciunile

Nu contează ce ascunde femeia. Minciuna descoperită sugerează că nu este cea care s-a prezentat. Drept urmare, se pierde încrederea, fără de care relația nu va dura mult. Minciuna, nici măcar legată de trădare, este percepută ca o trădare.

5. Evitarea responsabilității

Multe femei păcătuiesc învinovățindu-și soții pentru toate necazurile.

Ea l-a cicălit timp de 3 ore, el nu a mai putut-o suporta și a numit-o idioată. În cele din urmă ea s-a supărat, iar el este vinovat.

Femeile dau vina pe bărbați pentru anii pierduți, dar ele nu vor să admită că au ales acest bărbat și, din proprie voință, au pierdut acești ani pentru el.

Responsabilitatea – este capacitatea de a răspunde pentru propriile acțiuni, de a-ți admite greșelile și de a trage concluzii. Și orice adult ar trebui să aibă responsabilitate, fie că este bărbat sau femeie.