5 acțiuni simple care te vor conecta cu bărbatul la nivel ”chimic”

Să fii căsătorită – este minunat. Da, aceasta este o cale dificilă în care vei întâlni obstacole și încercări. Dar, pe de altă parte, căsătoria – este de a fi fericită, acesta este modul în care primești o recompensă de la soartă.

Dacă dorești ca mariajul tău să fie de succes, urmează zilnic cel puțin aceste 5 reguli:

1. Atunci când soțul tău pleacă de acasă, condu-l mereu până la ușă.

Și nu contează dacă pleacă la serviciu, la magazin sau într-o călătorie de afaceri. Trebuie să-l săruți și să-i urezi o zi bună.

2. Întâlnește-l când vine acasă.

Nu te sfii să-l îmbrățișezi și să-l săruți de fiecare dată când ajunge acasă. Neapărat interesează-te cum îi merg treburile și ce dispoziție are.

3. Petreceți cel puțin 20 de minute pe zi împreună (o puteți face înainte de culcare).

Copiii dorm, trebuie să vă dedicați timp unul altuia. Comunicați, amintiți-vă de cele mai frumoase momente ale zilei. Masează-ți soțul. Sau pur și simplu stați îmbrățișați în tăcere.

4. Ieșiți la întâlniri cel puțin de două ori pe lună.

Și nu contează că sunteți împreună de 20 de ani. Este o adevărată plăcere să petreci timpul cu omul drag, într-o atmosferă relaxată. Plimbați-vă, astfel vă veți aminti de momentele în care de abia ați început relația.

5. Mulțumește-i soțului pentru grija și tandrețea sa, pentru acele momente pe care le-ai experimentat de-a lungul vieții împreună. 

Trebuie să vorbești despre sentimentele tale, despre cât de mult îl iubești și îl apreciezi. Cu cât utilizezi mai multe complimente, cu atât relația este mai prețioasă.

Acestea sunt toate regulile, sunt atât de simple încât urmându-le în fiecare zi, veți crea o relație fericită pe care nimeni nu o va putea distruge.