Poți pierde respectul celor din jur, dacă vei spune aceste 5 fraze.

Respectul celor din jur – este un lucru fragil: se câștigă greu și se pierde în câteva secunde. Uneori, nici nu este necesar să faci ceva specific, este suficient să spui câteva fraze pentru a pierde respectul prietenilor, omului drag sau al străinilor.

Din păcate, există femei care nu-și urmăresc discursul, deși nu au intenții rele. Acestea adesea aruncă expresii care le depreciază în ochii celorlalți. Și cel mai grav este că, bietele nici nu înțeleg motivul pentru care oamenii s-au îndepărtat de ele.

Deci, evită să spui aceste fraze:

“Nu-mi pasă.”

Adesea, această frază simplă ascunde indiferența. Cel mai probabil, femeia nu vrea jignească interlocutorul, dar nu înțelege că astfel omoară interesul pentru opinia ei în viitor și dorința interlocutorului de a-i împărtăși ceva important. De ce ar face asta, dacă ei nu-i pasă?

Abia când culege roadele nepăsării sale, ea încearcă să înțeleagă motivele pentru care nu este apreciată și de ce nimeni nu este interesat de opinia ei.

“Știu mai bine.”

O astfel de frază este potrivită doar cu copii mici, nu și cu bărbatul iubit sau cu prietenii. De la ea miroase a aroganță.

Desigur, femeia poate înțelege mai bine decât interlocutorii săi unele subiecte, dar acest lucru nu îi oferă dreptul să diminueze cunoștințele și abilitățile lor intelectuale. De la un om înțelept vrei să ceri sfaturi, iar de la cel care ”știe totul” – nu ai nicio dorință.

”Mă vei suna seara?”

Este de înțeles că femeia vrea să motiveze bărbatul pe care îl place să continue comunicarea. Dar această frază seamănă mai mult cu o manipulare ascunsă. Bărbatul automat este pus într-o situație dezavantajoasă.

Dacă promite, dar nu poate face acest lucru din orice motiv, va părea un mincinos. Dacă nu promite, poate părea un fricos. Și din partea femeii arată a obsesie și lipsă de tact. Nu este o mișcare deloc înțeleaptă, ea doar va provoca iritație.

„Ne-am distrat cu prietenele până dimineața într-un bar.”

Chiar și într-o lume cu moravuri libere, este mai bine să nu spui nimic despre astfel de lucruri. Din păcate, dacă unui bărbat îi pot oferi farmec astfel de povești, atunci reputația femeii va avea de suferit, privând-o de titlul de tânără decentă.

”Ai primit astăzi salariul?”

Se referă la situația în care bărbatul îi face femeii un cadou scump sau o invită la un restaurant de lux. Iar ea în loc să-i „mulțumească”, aruncă această frază „amuzantă”.

Desigur, femeia nu vrea să-l jignească, făcând aluzie la sărăcia lui. Chiar dacă bărbatul nu arată pe față, mândria lui va fi afectată.