9 lucruri pe care nu merită să i le ceri bărbatului, pentru a evita conflictele inutile.

Relația dintre soț și soție nu este întotdeauna simplă. Însă oamenii care se iubesc cu adevărat, vor găsi o modalitate de a rezolva potențialele conflicte. Bărbatul este dispus să facă multe pentru femeia iubită, dar și ea ar trebui să-și amintească că nu-i poate cere soțului orice. Unele subiecte trebuie evitate.

1. Să aleagă între familie și femeie

Există situații când soția nu se înțelege cu familia soțului. Dar oricât de dificilă este situația, nu ar trebui să-i ceri soțului să aleagă între familie și tine. Dacă relația nu funcționează, este mai bine să eviți întâlnirile și conflictele inutile.

2. Să nu se uite la alte fete 

Să te uiți în direcția unei femei frumoase – nu este o crimă. Recunoaște că și tu uneori, îți oprești involuntar privirea asupra unui bărbat atrăgător? Și acest lucru este normal. Prin urmare, nu începe un conflict doar pentru că soțul tău s-a uitat la o femeie frumoasă. Dar dacă a încercat să flirteze cu ea, atunci merită să-i faci o remarcă.

3. Să întrerupă comunicarea cu prietenii

Niciodată nu ar trebui să-i ceri bărbatului să uite de prieteni și să renunțe să comunice cu ei. În acest fel îți poți face soțul mai puțin fericit, iar el va vedea în tine cauza nefericirii sale. Dorința de a comunica cu alte persoane este o nevoie naturală. Tu de asemenea, uneori vrei să faci o pauză de la rutina zilnică și să te întâlnești cu prietenele?

4. Să-și schimbe interesele

Bărbatul avea interese înainte să te întâlnească și te-ai îndrăgostit de el, nu-i așa? De aceea, nu-i poți cere să se schimbe. Pentru orice persoană este important să aibă un hobby, acesta este un mod de a scăpa de rutină, de a atinge starea de fericire.

5. Să-ți asculte toate problemele și plângerile.

Este bine să-i spui omului apropiat despre problemele tale. Dar niciodată nu ar trebui să-l faci un „filtru” pentru ele. Să verși toată negativitatea asupra celei mai apropiate persoane, este o decizie proastă. Spunându-i soțului cât de rău este totul, în primul rând îl indispui.

6. Să țină minte toate momentele „speciale” ale relației voastre

Creierul bărbatului nu-și amintește momentele emoționale, cum se întâmplă în cazul creierului feminin. Prin urmare, nu trebuie să faci un scandal din cauza faptului că soțul tău a uitat din nou data primei întâlniri sau a aniversării nunții.

7. Să devină un alt om. 

După câțiva ani de căsătorie, femeile adesea se întreabă: „Oare pentru ce l-am iubit?” Este ceva normal. Cunoști omul mai bine, îi vezi acele trăsături pe care nu le-ai observat atunci când vă întâlneați. Aici, cel mai important lucru este să nu încerci să-l forțezi să devină altul. Trebuie să-ți reamintești trăsăturile care îți plac și să le analizezi. Poate că acele momente care te irită, sunt partea inversă a calităților pozitive și doar trebuie să le accepți?

8. Să-l obligi să se împace primul când ești supărată și taci. 

În orice familie se întâmplă certuri, dar femeia nu ar trebui să utilizeze tactica „tăcerii”. Amintește-ți că soțul tău nu-ți citește gândurile și nu înțelege întotdeauna de ce te-ai supărat. Cea mai bună soluție – este dialogul imediat.

9. Să-ți împărtășească interesele. 

Desigur, cuplurile ar trebui să aibă valori comune. Dar soțul tău nu este obligat să-ți împărtășească interesele. La fel cum ție nu-ți place fotbalul și pescuitul, și el s-ar putea să nu fie interesat de cumpărături și creșterea bujorilor. Uneori soțul și soția merită să se ocupe separat în hobby-urile lor.