7 fraze dulci pe care merită să i le spui bărbatului tău cât mai des.

De regulă, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Totuși, există câteva cuvinte pe care le poți folosi atunci când comunici cu bărbatul tău, pentru a se simți iubit și respectat.

Deci, ce anume vor să audă bărbații? Dacă ești în căutarea cuvintelor potrivite pentru bărbatului tău, aceste 10 fraze cu siguranță îi vor provoca zâmbet.

”Mulțumesc.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Chiar dacă sună simplu, înseamnă că el a făcut ceva pentru tine. Da, bărbatul te iubește și îți arată asta, oferindu-ți ceea ce dorești. Mulțumindu-l, el va ști că i-ai apreciat eforturile.

”Sunt mândră de tine”

Dacă pronunți această expresie, înseamnă că el ți-a îndeplinit așteptările sau chiar le-a depășit. Aceasta este o confirmare a muncii sale dificile, ceea ce înseamnă că îl respecți, îl iubești și îl admiri. Și cel mai important – ești mândră de faptul că ești femeia lui.

 „Te iubesc”

Bărbații vor să fie iubiți. Le place să audă astfel de cuvinte. Cu toate acestea, nu abuza de această frază. Ori de câte ori spui asta, privește-l în ochi și confirmă fiecare cuvânt, astfel încât să simtă cu adevărat iubirea ta.

„Cred în tine” sau „Vei reuși”

Bărbatul vrea să știe că femeia crede în abilitățile sale. Cel mai bun mod de a-ți arăta grija este să-i acorzi sprijin moral, care îl va motiva să meargă înainte.

„Am încredere în tine”

Bărbații muncesc din greu pentru a-și face partenerele fericite. Nu numai pentru că iubesc femeile, ci și pentru că dorința lor de a le cuceri și de a le face fericite nu dispare niciodată.

Trebuie să crezi că iubitul tău va face alegerea corectă, va depăși situațiile dificile, va rezolva problemele de viață, etc. Când îți simte încrederea, el știe că va poate obține succes.

“Ești atât de bun la asta?”

Pare stupid, dar la naiba, îi place. Când joacă un joc, când repară o mașină, lucrează la proiectele sale, spune-i această frază. Îl vei face să zâmbească și să acționeze modest.

”Te-ai văzut cum arăți? Uite ce… ai “

Spune-i cuvintele cu admirație! A doua frază este legată de calitățile sale fizice. Acesta poate fi un comentariu despre cât de musculos sau puternic este. La fel cum femeile iubesc să fie admirate, și bărbații vor să audă că sunt atractivi pentru partenera lor.