Cum poate fi recunoscută femeia care a fost părăsită? 7 semne principale.

Relațiile se pot încheia diferit. Cineva continuă să comunice cu foștii parteneri, cineva șterge complet bărbatul din viața sa continuându-și viața cu capul sus. Fiecare femeie a fost într-o astfel de situație și a reacționat diferit la despărțire.

Există femei care șterg complet trecutul, ard fotografiile, lucrurile… Altele se uită cu tristețe la paharul de vin, derulând în minte cele mai frumoase momente. Există și cele care se tem să uite cum mirosea bărbatul, nu vor să se despartă de bunurile lui.

Dar totul are un termen, inclusiv tristețea. Vine momentul în care trebuie să te ridici și să mergi mai departe pentru a construi relații noi. Bărbații identifică cu ușurință femeile abandonate, care se deosebesc de mulțime.

1. Suferință constantă

Femeia poate avea cearcăne sub ochi, părul strâns în coc, nepieptănat. Ea își explică comportamentul prin faptul că nu trebuie să aibă grijă de sine, întrucât iubitul a dispărut. În orice moment, ea poate izbucni în plâns dacă este menționat obiectul iubirii.

2. Vrea milă

Femeia abandonată caută atenția altora care ar compătimi-o, ar asculta-o. Ei trebuie să-i spună cuvinte de susținere și să o calmeze.

3. Pretinde că are o viață ocupată

Femeia poate fi activă, dar în același timp nu simte plăcere. Acțiunile ei vor fi demonstrative și vor arăta că este liberă și independentă. Primul semn al acestui comportament este numărul mare de fotografii pe rețelele sociale.

4. Compararea tuturor bărbaților cu fostul

Femeia nu percepe alți parteneri, îi compară în mod constant cu fostul. Și totul pentru că gândurile ei revin la acel bărbat unic, pe care ea l-a înzestrat cu calități și virtuți fictive.

5. Vede în orice o capcană 

Suspiciunea se datorează faptului că cei din jur știu că ea a fost abandonată. Din acest motiv îi este dificil să se deschidă și să aibă din nou încredere în cineva.

6. Izbucnirile 

În orice moment poate striga la alții, își poate vărsa nervii din cauza dispoziției proaste. Totul se întâmplă pentru că este nefericită, suferă și nu poate depăși situația în niciun fel. Probabil că la început oamenii vor înțelege astfel de izbucniri, dar mai târziu o vor ocoli, ținându-se cât mai departe de necazuri.

7. Acțiunile negândite. 

Poate fi orice: o tunsoare radicală, o petrecere într-un loc necunoscut, combinația nuanțelor vestimentare noi, apariția obiceiurilor noi, își poate apela fostul partener la miez de noapte… etc.

Psihologii spun că sindromul femeii abandonate poate fi depășit ușor. Trebuie doar de înțeles că relația a eșuat, deci nu trebuie să suferi și să te omori pentru o persoană care nu te merită.