Când EL este mai tânăr: 7 greșeli pe care ar trebui să le evite femeia.

Opinia că în cuplu bărbatul trebuie să fie mai în vârstă decât femeia – este un stereotip. Adesea, doamnele își aleg parteneri mai tineri, iar aceste relații sunt departe de a fi trecătoare. În cele din urmă nu cifra din pașaport contează, ci dragostea și înțelegerea reciprocă.

Cu toate acestea, relațiile unde există diferență de vârstă – sunt o artă specială. Este important nu doar să rămâi mereu tânără și dorită, ci și să faci tot ce poți pentru ca soțul tânăr să nu simtă că îi lipsește ceva.

Ce greșeli nu ar trebui să facă femeia care are un partener mai tânăr?

1. Nu trebuie să adopți rolul de mamă. 

Niciunui bărbat, indiferent de vârstă, nu-i place să fie manipulat și comandat.  Desigur, nu-i permite iubitului să ”ți se urce în cap”. Dar totuși, ar trebui să-i permiți, cel puțin uneori, să fie capul familiei.

2. Nu te plânge în mod constant de vârstă și sănătate. 

Există o diferență între omul de treizeci și cincizeci de ani. Cu toate acestea, intrând într-o relație cu o femeie mai în vârstă, bărbatul se bazează pe maturitate și experiență, nu pe plângeri constante. Dacă femeia suspină mereu despre cât este de bătrână, mai devreme sau mai târziu bărbatul va observa cu adevărat acest lucru și își va căuta o parteneră mai tânără.

3. Evită gelozia

Multe femei mature subconștient se îndoiesc de sentimentele partenerilor mai tineri. Dar să-i ceri în fiecare zi un raport și să suspini că probabil are pe alta mai tânără, de asemenea, nu merită. În cele din urmă gândurile se materializează. În ciuda vârstei, merită să emani încredere și farmec pozitiv, pentru ca partenerul tânăr să nu aibă gânduri despre trădare.

4. Nu-i indica bărbatului despre insuccesul său

Există foarte multe situații în care femeia matură își ajută iubitul tânăr să crească pe scara profesională. Totuși, nu ar trebui să-i reamintești în mod constant că de acum înainte îți datorează totul. El înțelege acest lucru. Reproșurile se pot întoarce împotriva ta. Dacă partenerul nu este un gigolo, mai devreme sau mai târziu poate pleca.

5. Nu vorbi despre experiența s*xuală din trecut

Desigur, bărbatul înțelege că, probabil, înaintea lui au fost alți parteneri. Cu toate acestea, nu ar trebui să vii cu detalii din viața ta intimă. Acest lucru poate înspăimânta tânărul fără experiență. De asemenea, nu ar trebui să-l acuzi pentru puțină experiență s*xuală. Cel mai bine ar fi să-i arăți în practică, astfel ambii veți avea de câștigat.

6. Nu-i aminti că este mai tânăr

Pentru o relație fericită, ar fi bine să uiți de diferența din pașaport. Vârsta este doar o cifră. Mai bine să vă bucurați unul de celălalt și să vă simțiți de aceeași vârstă.

7. Nu poți fi de modă veche

Doamnele care au început o relație cu un tânăr, ar trebui să urmeze progresul. Cât despre rigiditate și conservatorism, aceste calități trebuie uitate. Desigur, nu ar trebui să devii din nou o adolescentă. Totuși, pentru ca relația să fie interesantă și armonioasă, va trebui să te întorci cu sufletul câțiva ani în urmă și să corespunzi partenerului tânăr. Acest lucru se aplică atât garderobei, cât și modului de gândire. Odată cu apariția tânărului partener, trebuie să-ți deschizi inima către aventură, romantism și un stil de viață activ. În caz contrar, s-ar putea să se plictisească și o astfel de relație se va termina foarte repede.

P.S Amintește-ți că diferența de vârstă nu contează. Respectând strategia potrivită, poți face relația cu un tânăr de durată și armonioasă.