7 acțiuni neplăcute pe care le face bărbatul atunci când relația este o povară pentru el.

Dacă relația a devenit o povară pentru bărbat, el se chinuie, se îndoiește, nu știe dacă decizia sa este corectă. Există cel puțin câteva semne care pot indica probabilitatea unei rupturi.

1. Evită discuțiile. 

S-ar putea să petreceți mai puțin timp împreună, iar acest lucru îți provoacă anumite îndoieli, vrei să obții niște răspunsuri.

Doar că el va avea întotdeauna un motiv să evite conversația. Acesta este un semnal evident că relația epuizată îi provoacă îndoieli și întrebări.

2. S-a pierdut prietenia

Când doi oameni sunt împreună, aceasta este mai mult decât o simplă comunicare. Ei sunt cel puțin prieteni, care pot discuta chiar și cele mai delicate subiecte.

Dacă bărbatul nu mai are nicio dorință să împărtășească lucrurile importante și sacre, el te-a făcut aproape o străină.

3. Nu-i pasă dacă altcineva îți acordă semne de atenție.

Dacă, chiar în fața lui, un alt bărbat îți acordă în mod clar semne de atenție, flirtează, îți oferă flori, iar el nu reacționează – aceasta este o garanție că nu-i pasă de tine.

4. Nu are suficient timp pentru comunicare. 

Desigur, uneori poate avea un program strict, trebuie să se concentreze pe muncă etc. Doar că pentru persoana iubită întotdeauna găsești forțe, chiar dacă nu ai suficient timp pentru somn.

5. Nu aveți planuri comune pentru viitor

Planificarea unei achiziții majore, gânduri despre a vă muta împreună, a merge în vacanță. Toate acestea sunt lucruri obișnuite într-o relație. Dar dacă bărbatul nu are dorința nici măcar pentru a face planuri? Cred că aici totul este clar.

6. Simpatia și atenția ta nu contează

Este posibil să nu facă nici măcar un efort pentru a părea mai bun. Neîngrijit, nebărbierit, cu tot aspectul său îți spune că nu-i pasă de reacția ta. Și poate fi un contrast accentuat. Până de curând era bine îngrijit, interesant, dar într-o zi brusc te sperie cu aspectul său.

7. Nu are dorința nici să te atingă. 

Și face asta subconștient, ceea ce înseamnă că deja țipă despre sentimentele sale. Nu mai este atras să te atingă nici măcar ocazional, nu mai vrea să fie aproape de tine.

În această situație există două căi. O resuscitare urgentă a relației – o poate salva, dar aici este importantă dorința ambilor parteneri sau este timpul să puneți punct.

Dacă ai observat mai multe dintre aceste semne, este timpul să acționezi. Probabil că relația mai poate fi salvată.