4 motive pentru care majoritatea femeilor de peste 40 de ani își caută activ un partener

Femeile libere după 40 de ani … Da, și ele își doresc o relație serioasă, sunt în căutarea partenerilor potriviți. Consider că 40 de ani nu este deloc vârsta când trebuie să uiți de tine și de viața ta personală.

Majoritatea doamnelor la această vârstă sunt încă destul de atractive, ceea ce înseamnă că își pot găsi un partener demn. Chiar dacă va fi mai bătrân sau mai tânăr. Iată de ce doamnele la această vârstă își caută atât de activ bărbați pentru a construi relații:

1. Pentru a dărui și a primi iubire

Această dorință nu are vârstă. Fiecare femeie vrea să primească afecțiune, dragoste, tandrețe, fie că are 15 sau 60 de ani. Atenția bărbaților o face mai fericită, mai luminoasă, îi oferă aripi.

2. Teama de singurătate.

Multe doamne se tem de singurătate. Uneori, căsătoria se destramă, femeile își pierd soții (orice se poate întâmpla), rămân singure, dar se obișnuiesc cu viața de familie. Dacă acest lucru o deranjează, femeia chiar poate dezvolta complexe. Și ea caută o cale de ieșire. Această ieșire pare să fie un bărbat în viața ei.

3. Stabilitatea

Pentru multe femei vârsta de 40 de ani este dacă nu este mijlocul, atunci cu siguranță o parte lungă a vieții. Bătrânețea nu este chiar atât de departe. De aceea, ea vrea să o întâlnească alături de cineva – așa este mai simplu, mai ușor, chiar și din punct de vedere al stabilității materiale.

4. Copii au nevoie de un exemplu masculin 

Până la 40 de ani, căsătoriile adesea se destramă, iar copiii s-ar putea să nu fie suficient de adulți. Ei au nevoie de cineva alături, dacă nu tata atunci un exemplu de comportament masculin. Și aceasta abordare nu este deloc mercantilă. Femeia îi poate oferi bărbatului grijă, atenție, sprijin, și el de asemenea poate oferi ceva.

La 40 de ani îți poți găsi un soț, fiecare bărbat are și el propria poveste. Mai mult decât atât, la această vârstă, alegerea femeii va fi mult mai înțeleaptă și mai corectă decât în ​​tinerețe.